Hovudside

Hvordan bli kvitt en muggen lukt i min garasje

by Walther

Hvordan bli kvitt en muggen lukt i min garasje

Muggen lukt i garasjen kan gjennomsyre ikke bare ditt kjøretøy, men også noen produkter du lagrer i verdensrommet. Muggen lukter vanligvis signaliserer tilstedeværelsen av mold eller mugg, som trives i fuktige, mørke og fuktige steder. Dårlig ventilasjon og lav luftsirkulasjon intensivere lukt og forverre eventuelle mold problem. Heldigvis vil noen rimelige rengjøringsmidler og enkle teknikker forvise muggen lukt fra garasjen.

Bruksanvisning


•  Flytt lagrede elementer unna veggene og ut av hjørnene i garasjen. Se etter tegn til mugg eller mugg på garasjeflater og på de lagrede elementer.

•  Bland 1 liter kaldt vann med en kopp klor blekemiddel i en bøtte. Fukt en skrubb pensel i blandingen og skrubbe av noen mold eller mugg du finner på hardt underlag. La oppløsningen på overflaten i 10 minutter før skylling med kaldt vann.

•  Åpne garasjedører og vinduer og kjøre fans i mellomrommet for minst tre til fire timer. Fansen hjelpe sirkulere og presse muggen luft ut av garasjen.

•  Dryss en liberal mengde klorerte kalk direkte på garasjegulvet og la det sitte over natten. Den klorerte kalk vil fjerne muggen lukt fra betong. Feie kalk fra gulvet med en kost og feiebrett.

•  Hell 1 til 2 kopper ufortynnet hvit eddik i en sprayflaske. Tåke garasjen med eddik for å fjerne ubehagelig lukt i luften. Gjenta prosessen så ofte som nødvendig. For en mindre bitter spray som har en behagelig duft, fortynne hvit eddik med en halvliter vann per hver spiseskje med eddik. Tilsett 1 oz. eterisk olje, som for eksempel salvie eller rosmarin. Bland løsningen ved å svinge flasken forsiktig i en sirkulær bevegelse.

•  Plasser åpne bokser av natron i garasjen. Natron vil kontinuerlig absorbere ubehagelig lukt fra garasjen. Erstatte åpnede esker med natron hver 30. dag.

Tips og advarsler


  • For å forhindre hudirritasjon, bruke gummihansker når du arbeider med klor blekemiddel.
  • Hold mennesker, dyr og barn ut av garasjen ved bruk av klorerte kalk.