Hovudside

Hva Chile Pepper Planter trenger for å leve

by Walther

Chilipepper er et fast innslag av internasjonale retter som meksikanske og asiatiske, og en må-ha for krydret matelskere. Chilipepper kan dyrkes omtrent hvor som helst i USA, enten innendørs og utendørs.

Fuktighet


Chilipepper og paprika generelt er følsomme for fuktighet eller foretrekker å vokse i områder med ingen fuktig klima. Når du velger en rekke chilipepper til anlegget, være sikker på at det er en slags pepper som kan overleve i ditt klima.

Fluorescerende lys


Chilipepper som varme, solfylte klima. Hvis du ikke bor i et varmt område, må du gjenskape klimaet. Lysrør tribunen kan brukes til å starte pepper planter som foretrekker høye temperaturer, men ikke brennende sol, som for eksempel et vindu sollys.

Veldrenert Pots


Når potting chilipepper eller starte planter, bruke godt drenert potter. Chilipepper liker ikke soggy forholdene på ethvert stadium av deres vekst, selv i planting senger. Chilipepper skal vannes hver dag, spesielt når plantet i en hage, men uten å gjøre jorda soggy.

Sollys


Chile pepper planter som er plantet i utendørs hager foretrekker rikelig med sollys, og vil ikke vokse i lyssky forhold.

Sykdommer


Chilipepper, som andre grønnsaker eller planter, kan utvikle sykdommer. De vanligste måtene som chilipepper tiltrekker sykdommer er ved å ha jorda for våt eller ved å la paprikaen å berøre bakken. Myk råte fra våt jord kan infisere chile pepper planter, og føre til at paprika å slå til grøt.

Potte eller Seed


Chilipepper kan kjøpes som potte frøplanter eller i pose med frø. Innkjøp chilipepper i frø er vanligvis å foretrekke, som folk kan komme over sjeldne og eksotiske varianter. Tenk på miljøet når man beslutter å plante frø eller stiklinger.