Hovudside

Slik fjerner Yellow Bleach Flekker fra Fabric

by Walther

Bleach er et effektivt vaskeri produkt som kan bidra til å holde hvite glitrende ren, men når de brukes på feil materialet kan det skape stygge gule flekker som er vanskelige å fjerne. Når det uunngåelige skjer og blekemiddel søl på din favoritt skjorte, kan du tror det ikke kan repareres. Før du gir den opp for tapt, er det flere teknikker for å prøve som bare kan lagre dine favoritt skjorte fra papirkurven.

Bruksanvisning


•  Blot en nylig oppdaget område med en klut mettet med natriumtiosulfat, også kjent som fotografiske fikser brukes i film utvikling. Se etter den hvor fotografering forsyninger blir solgt. (Se ressurser). Det fungerer best hvis brukt før blekemiddel har en sjanse til å permanent beis materialet som det nøytraliserer bleking handling. Blot til flekken forsvinner og skyll med kaldt vann. Gjenta om nødvendig.

•  Fjern flekker som allerede har satt på med destillert hvit eddik. Fukt en ren hvit klut (en farget tøy kan gjøre flekken verre) med destillert eddik og blot flekken til den er mettet med eddik. Skyll med kaldt vann og gjenta som nødvendig for å fjerne flekken. Tørr som vanlig. Eddik nøytraliserer noen bleike rester og løser opp og løfter bort noen ødelagt materiale som kan holde flekken. Utvise forsiktighet når du bruker eddik som gjentatt bruk vil svekkes bomullsfibre og svekke materialet.

•  Dra nytte av Moder Natur og spre farget klær på gresset i direkte sollys i flere timer. Solens stråler bleke flekken og oksygen gitt ut av gresset øker bleke effekter. For best effekt, våte materialet før du legger det i solen. Hengende farget stoffer i løpet busker eller busker er også effektive, forutsatt at de får direkte sollys.

•  Dekk vanskelige flekker med en klesvask markør eller permanent markør. Hvis du er heldig nok til å matche fargen på stoffet, vil dette skjule flekken. Test markør på en skrap stykke stoff å matche fargen før du bruker på klær. Ikke bruk blekemiddel eller sterke vaskemidler til å vaske stoffet etter bruk av markører. Det kan føre til at fargen til å kjøre.

•  Strip fargen fra hele klesplagg med Sodium Hydrosulfite. Se etter den i vasken delen av din lokale varehus merket som farge stripper eller farge remover. Rit gjør en farge remover som er effektiv og økonomisk. Følg produsentens anvisninger for å strippe farge fra stoffet. Farg klærne til den opprinnelige farge når du strippe pigment fra stoffet.