Hovudside

Hvordan kan et Drain Unclogger arbeid?

by Walther

Hvordan kan et Drain Unclogger arbeid?

Hvordan kan et Drain Unclogger arbeid?


Væsken renne uncloggers er mer nøyaktig kjent som avløp rengjøringsmidler. De bruker kjemiske reaksjoner til å oppløse og ødelegge materialer som er clogging et avløp. De eksakte kjemikalier og prosesser som brukes av hvert merke av avløp renere forskjellig, men de grunnleggende prinsippene er de samme. Avløp rengjøringsmidler bruke en eller flere etsende væsker eller faste stoffer, enzymer, syrer og høye temperaturer for å ødelegge tresko i avløp og dermed rense disse avløp.

Hvordan virker Drano fungerer?


Som et eksempel på hvordan en renne renere fungerer, la oss ta en titt på den populære renne renere laget av SC Johnson & Son, Drano. Drano har fire store aktive ingredienser: natriumnitrat, aluminium, natrium-hydroksyd og natrium-klorid. Når innført i vann, natriumnitrat, natrium- hydroksyd og natrium-klorid alt oppløses i oppløsningen og en kjemisk reaksjon starter som varmer opp blandingen til høye temperaturer. De små fragmenter av aluminium blir omrørt i løpet av denne prosessen, og har en shrapnel-lignende effekt på tette. Den høye temperatur, beveger aluminium og kaustisk arten av de kjemikalier som alle sammen for å ødelegge eller fjerne materialet som var tilstoppet avløp.

Hvordan får Drain Cleaner fjerne tresko?


Som nevnt, forskjellige avløp rengjøringsmidler fungerer på ulike måter. Men den viktigste metoden for å tette fjerning brukes av de fleste avløp rengjøringsmidler, uavhengig av kjemisk sammensetning, er enkel varme. Ved oppvarming av tresko og rundt rør, avløp rengjøringsmidler løsne røret og liquidize tilstopping materiale. Den etsende virkning av kjemikalier i avløp renere er også av stor betydning. Den løser faktisk materialet som danner tette.

Bruke andre alternativer først


Det er flere alternativer du bør eksos når du forsøker å rense et avløp før du bruker en kjemisk avløp renere. Ofte et stempel renser en belastning hvis det brukes riktig. Du kan også forsøke å bruke et verktøy som kalles en "slange". Slanger er lange, fleksible metalltråder som brukes til å prøve å fysisk fjerne tresko i avløpet. Ofte en slange kan raskt og enkelt løsne tette. Hvis ingen av disse metodene fungerer, og deretter bruke en renne renere. Det bør imidlertid bemerkes, at avløp rengjøringsmidler være giftig og kan gi etseskader, så bruk alltid forsiktighet og følg produsentens anvisninger.