Hovudside

Hvordan fikse den Rivende av et kabinett hengsel

by Walther

Over tid kan en skapets hengsel falle fra hverandre eller bli stresset og revet. Ofte er hengslet krever utskifting, noe som er å foretrekke å reparere. Reparasjon er mye mer vanskelig og i enkelte tilfeller ikke er mulig, fordi det er ganske enkelt pris prohibitive for å reparere revet hengsler. Det eneste alternativet til å fikse en revet kabinett hengsel er å erstatte den med en ny hengsel lik den defekte delen. Skifte kabinett hengsler er ganske enkel og kan gjøres i løpet av minutter.

Bruksanvisning


•  Åpne kabinettet med revet hengsel. Få noen til å hjelpe, fordi du vil trenge to par hender for å fullføre fjerningen og erstatningsprosess. La døren åpen til sin fulle posisjon, mens den andre personen holder vekten av skapdøren for å unngå binding.

•  Skru av revet hengsel med en skrutrekker eller skrue pistol. Hold skapdør justert til åpen stilling, ikke la det synke eller kollapse innover. Hvis erstatte mer enn ett hengsel, bare fjerne ett og erstatte en om gangen for å holde justeringen sant. Kast revet hengsel.

•  Juster erstatning hengsel i den posisjonen der den andre var festet. Trykk den fast mot skapdøren og sett en forsamling skrue. Stram at skruen med en skrue pistol eller skrutrekker og skru i de andre monterings skruer i kabinettet selv.

•  Åpne og lukke skapdør etter installere den første erstatning hengsel for å se om døren er riktig justert med kabinettet og lukke helt. Gjenta åpne og lukke døren etter hver påfølgende erstatning installasjon for å holde skapdør i riktig posisjon.