Hovudside

Hvordan Grow Cilantro hydroponically

by Walther

Hvordan Grow Cilantro hydroponically

Koriander, også kalt koriander, er en urt ofte lagt til asiatiske og meksikanske retter. Anlegget, fra gulrot familie, produserer frodig løvverk som du høste før de blomstrer og seedpods vises. Koriander frø er vanskelig og kan ta opptil 14 dager for spiring. Når spirer vises og blir transplantert inn en hydroponics system, plantene vokser raskt når tilstrekkelig næringsstoffer er tilgjengelige gjennom vannet.

Bruksanvisning


•  Sug 1-tommers brede rockwool planting kuber i en skuff på vann i to timer. Hell av overskytende vann og slippe to eller tre frø inn i midten av hver kube. Dekk brettet med en klar plastpose eller ark med plastfolie og legg den i et varmt område med indirekte lys.

•  Overvåk frøspiring og spray kuber med vann tre til fire ganger i uken for å holde dem fuktig. Fjern plast gang spirer vises og flytte skuffen til et solrikt område. Spray kubene en gang om dagen for å hindre dem fra å tørke ut.

•  Monter hydroponics system når koriander planter er to inches høy. Fyll systemet med vann og slå den på å kontrollere alt fungerer som det skal.

•  Legg næringsstoffer til vannet å følge pakken instruksjoner for vannvolumet i systemet. Flytende gjødsel er ca 3 ss. for hver liter vann i systemet. Legg næringsstoffer til vann hver gang du oppdatere eller legge til mer for å opprettholde et tilstrekkelig nivå av næringsstoffer for plantevekst.

•  Plant koriander frøplanter i hydroponics systemet ved å sette inn 1-tommers kuber i 3- eller 4-tommers kuber som passer systemet du bruker. Ikke fjern spirene fra de små terninger, gjør at designen du å sette dem inn i større kuber for å hindre rot skade. Koriander utvikler en taproot, som ikke liker å bli forstyrret.

•  Legg en halogen vokse-lys system over en innendørs hydroponics system. At lysene 6 inches fra toppen av plantene med lyset på i 12 timer hver dag. Heve lysene som koriander vokser høyere for å fremme oppover vekst og hindre brenning av urt.

•  Clip bladene fra koriander anlegget når det begynner å spire ut og høyere enn 8 inches. Fjern blomstene vekst for å hindre at anlegget dreie bitter i smaken.