Hovudside

Vil få en ny madrass bli kvitt veggedyr?

by Walther

Vil få en ny madrass bli kvitt veggedyr?

Å få en ny madrass er ett alternativ for å bekjempe en infisert av veggdyr, men det er sannsynlig ikke alt som må gjøres. Veggdyr bosette seg i flere flekker enn madrassen, så å helt bli kvitt dem, må du ta ekstra rengjøring skritt inne på rommet.

Kaste Madrass


Forkaste en madrass befengt med veggdyr vil hjelpe bli kvitt de veggdyr som er i madrassen. Men madrassen er ikke det eneste stedet på senger som veggdyr vil bebor. Du vil sannsynligvis trenge å forkaste boksen våren også, fordi veggdyr skjuler ofte mellom stoffet dekker boksen våren og dens treramme. I tillegg fjerne madrassen og boksen våren for å inspisere seng ramme og hodegjerde, og også veggen området bak hodegjerde, hvor de små insekter også skjule.

Alternativ til Discarding Madrasser


Kaster bort madrassen og boksen våren er en løsning for å bli kvitt det av veggedyr, men det er et alternativ, spesielt hvis disse delene er fortsatt ganske ny og i god stand. Både madrassen og boksen våren kan bli omsluttet av en beskyttende, tett vevd deksel som glidelåser opp. Trekkene er tilgjengelig for alle forskjellige bed størrelser. La dekselet på madrassen og boksen våren i minst ett år, for å være sikker på at alle veggdyr er døde.

Sengetøy


Veggdyr også søke sengetøy på toppen av en madrass. Se etter mørke flekker, som er tørkede ekskrementer forlatt av veggdyr på sengetøy. Fordi varmen dreper veggdyr, vaske sengetøy i såpe, varmt vann, og legg den i tørketrommel på høy varme. For elementer som dyner at du ikke klarer å vaske, sette den i tørketrommel med varmen på høy, ellers har det renses. Også vaske putevar, og hånd-vask skum puter og la dem lufttørke. Plasser polyester puter i vaskemaskinen, og deretter tørketrommelen.

Tilleggsvurderinger


Fordi veggedyr vanligvis søke mer enn ett element, og vil spre seg til hele oppholdsrom, husk at du ofte må gjøre mer rengjøring enn bare ren eller forkaste madrassen. Undersøke og støvsuge gulvet under sengen. Undersøke stoler og sofaer i nærheten, særlig de sofaer som du bruker til å sove på. Løsningen for en infisert sofa er sannsynlig å forkaste det, som det vil være vanskelig å bli kvitt det av veggdyr. Også undersøke omkretsen under vegg-til-vegg-tepper for insekter.