Hovudside

Slik fjerner Carpet Glue fra Tile

by Walther

Slik fjerner Carpet Glue fra Tile

En rull med tepper er ofte bundet til et gulv overflaten av en klebrig selvklebende bakside. Flekker av teppe som krever reparasjon plasseres også bruker dette limet. En felles grunnlag for tepper i et hjem er flis, hvor limet vil forbli etter at teppet har blitt trukket opp. Spesifikke verktøy og et godt løsningsmiddel vil være nødvendig for å fjerne lim. Hvis prosedyren er gjort riktig, vil dine fliser gulv bli restaurert og skikket til å tjene som en walking overflaten igjen.

Bruksanvisning


•  Påfør varme til teppet lim for å myke det. Kok opp en kjele med vann og nøye dårlig det over de berørte områdene av flis. Start med en håndterlig delen hvis hele overflaten er dekket av lim, deretter la vannet ligge i minst 10 minutter.

•  Skrap opp mesteparten av den løse limet med en lang håndteres skrape. Dette verktøyet ikke bare letter fjerning, men minimaliserer behovet for å bøyes eller bøye seg under denne kjedelige trinn i prosessen.

•  Ventiler arbeidsstedet og sette på kjemikaliebestandige latex hansker. Følge produsentens instruksjoner, påfør et lim remover å myke opp resten av teppet lim. La den satt for den tidsperioden som vises på etiketten.

•  Løft værende limrester med lang håndteres skrape til å fjerne det en gang for alle. Fjerne fliser på gulv med en push kost og skal avhende avfallet i en søppelbøtte.

•  Mopp flisene med en passende vaskemiddel for å rengjøre dem grundig. La overflaten lufttørke; plassere en elektrisk vifte i rommet for å hjelpe prosessen sammen om nødvendig.