Hovudside

Hvordan fikse en Low-Flow Toalett som sprayer vann ut av Top

by Walther

En lav-flow toalett bruker mindre vann enn tidligere modeller for å utføre en full flush. Hvor toaletter i det siste brukt opp til sju liter vann for hver flush, lave toaletter bruker bare 1,6 liter per flush. Selv om lav-flow toaletter bruker mindre vann, komponentene som setter i gang den flush og fylle tanken etter hvert flush er i utgangspunktet de samme typer deler som de som brukes på tidligere toaletter som brukes mer vann. Hvis vann spray ut av tanken av en lav-flow toalett, fokus på disse komponentene for å reparere den.

Bruksanvisning


•  Ta lokket av lav-flow toalett tank. Finn den tynne refill tube. En ende av påfyllingsrøret er festet til en port på den øvre side av fylleventilen, og den andre enden festes på toppen av overløpsrøret, som er den vertikale rør, vanligvis hvit, inne i tanken.

•  Skyv den ene enden av en erstatning påfyllingsrøret på fylleventilen er refill røret port og klippet rørets annen ende til øverste kant av overløpsrøret, hvis det ikke er tilstede påfyllingsrøret.

•  Skyll toalett og observere refill rør som tanken påfyll. Umiddelbart vri avstengningsventil bak toalettet venstre side helt til høyre hvis vannet spruter ut av siden av en sprukket refill rør eller fra slutten av en fristilt refill tube.

•  Koble den løse enden av påfyllingsrøret enten til fylleventilen overløpsrøret. Koble fra refill rør og erstatte den med en ny en, ved hjelp av fremgangsmåten fra trinn 2, hvis refill røret sprakk og sprayer vann.

•  Vri avstengningsventilen mot klokken for å tillate tanken å fylle opp. Kontroller at refill tube ikke fortsette å sprøyte ut vann eller lekke. I stedet bør vannet nå strømmer gjennom påfyllingsrøret og gå ned i overløpsrøret. Sett lokket på tanken.