Hovudside

Hva bruker du til nivå Intex Oval Pools

by Walther

Hva bruker du til nivå Intex Oval Pools

Intex ovale bassenger er billig å kjøpe og allment tilgjengelig, noe som gjør dem til en favoritt valg for huseiere som ønsker moro av en bakgård basseng uten bekostning. Men mens Intex bassenger er vanligvis lett å sette opp, hengsler din suksess på første skape et nivå sted. Hvis bakken under Intex bassenget er ikke helt i vater, kan du oppleve lekkasjer eller til og med en kollaps av bassenget veggene.

Gradering Utstyr


Hvis du har et relativt flatt område i hagen din allerede, kan det hende du ikke trenger noen profesjonelle gradering utstyr for å installere din oval Intex basseng. Men hvis hagen din er ujevn hele, må du kanskje ha en flekk profesjonelt utarbeidet etter sortering. Hvis du har en traktor med en veghøvel boks, kan du gjøre jobben selv; ellers kan du trenger å leie en profesjonell til å skape et nivå sted for bassenget.

Trelast og Stake


En av de enkleste måtene å jevne ut bakken for en Intex ovale basseng innebærer en 2 x 4 kuttet til bredden av bassenget og en eierandel drevet ned i bakken i midten av at 2 x 4. Bor et hull i 2 x 4 , drive stake gjennom det hullet og vri brettet i stedet du har forberedt for bassenget. Plassere et nivå på toppen av 2 x 4, og nøye justere dybden av sanden i den høye enden og nedre enden av bakken inntil flekken er helt plant.

Sand


Du kan bruke sand til ditt nivå Intex ovale basseng ved å plassere et dypere lag av sand i den lave enden av det stedet du har valgt for installasjon og et grunnere nivå i den høye enden. Etter at du har sand på plass, rake det glatt, noe mer sand på den lave enden. Kontroller nivået av sandlaget du har lagt ned, og flytte sand rundt etter behov før du har laget et helt jevnt underlag for bassenget.

Ground Cover


Etter bakken er planert i forberedelse til Intex basseng, bør du neste legge ned et bunndekke for å beskytte gulvet av bassenget fra noen steiner og kvister som kan ha vært savnet i løpet av leveling prosessen. Du bør selvfølgelig gå over bakken en siste gang først, og plukke opp noen steiner og rusk du finner. Den bunndekkende kan da gi et ekstra lag med beskyttelse og forhindre skade på bassenget, noe som kan føre til lekkasjer og andre problemer.