Hovudside

Akryl flekkfjerning

by Walther

Spilling akrylmaling på klær kan påkalle en følelse av frykt fordi det er en tro på at all maling er permanente flekker beslutningstakere. Men hvis du har sølt akrylmaling på klærne, er det viktig å handle raskt og behandle flekken når det er vått, som å fjerne tørr maling på stoff er en nesten umulig oppgave. Plus, det er ikke bare en måte å fjerne akryl maling flekker fra klærne. Tallrike flekk fjerning metoder kan øke sjansene dine for å ha den nødvendige hjem rette ingrediens hendig.

Vann


Akrylmaling er en lateksmaling, som er vannbasert. Som nevnt ovenfor, behandle flekken så snart det skjer er det beste alternativet når du arbeider med akryl malingsflekker. Med varmt såpevann (aldri bruke varmt vann som som kan føre til at flekken å stille), og en svamp, gni flekken mens den ennå er våt. Sørg for å bruke svamp på flekken selv og under stoffet der flekken har sivet gjennom.

Hvis du har en flekk pinne fjerner, gjelder det som en ekstra pre-behandling, men det er ikke avgjørende. Kast den flekkete klær i vask med vanlig vaskemiddel på normal syklus.

Hairspray


Mette våt maling flekk med spritzes av hårspray. Bruke alle merker av hårspray du finner i huset. Gni forsiktig med en ren svamp til akrylmaling flekken forsvinner eller, hvis du ikke har en ren svamp rundt, bruker neglene til å plukke og skrelle akryl av stoffet. Kast i tøyet som vanlig med vanlig vaskemiddel på normal syklus.

Pine-Sol og Scotch


Den samme metoden brukes for både Pine-Sol og scotch (whisky) alkohol. Begge fungerer like bra, det bare kommer an på hva du har på hånden for å handle raskt for å fjerne flekken. Klatt scotch eller Pine-Sol på stedet inntil mettet. Gni forsiktig med en ren svamp, og vask med vanlig vaskemiddel på normal syklus. Både Scotch Pine-Sol vil komme ut under vaskingen, sammen med akrylmaling flekken.