Hovudside

Rettsmidler for å rense Spa Filter

by Walther

Din spa kan være et hyggelig samlingssted for venner og naboer gjennom hele året. Den vil vare i mange år hvis du fortsetter å rengjøre og vedlikeholde det. Rengjør filteret på en jevnlig basis bør være en standard del av å opprettholde din spa. Avhengig av hvor ofte du bruker din badestamp, bør filteret rengjøres hver en til tre uker. Rettsmidler for å rengjøre spa filter skal gi deg noen ideer om hvordan du går frem.

Rengjør filteret manuelt


Et rent filter er viktig for vannkvaliteten i din badestamp. Tett, slitte eller skitne filtre kan ikke fungere for å felle forurensninger, og de legger en stor belastning på badestamp pumpe. Skyll spa filteret annenhver uke i gjennomsnitt. Rengjør det oftere hvis det brukes ofte eller hvis mange badegjester bruke badestamp på en gang. Skift filtrene årlig. Følg produsentens instruksjoner for å ta ut og skifte filtre.

Bare to rettsmidler for å rengjøre en badestamp manuelt er effektiv: sprøyting filteret og soaking det. For regelmessig rengjøring av filteret, kan du bruke en hageslange til å sprøyte vann på filteret i en 45-graders vinkel. Spray mellom hver enkelt fold i filteret for å fjerne all skitt, rusk og fremmedlegemer. Det er ikke nødvendig å bruke en børste. Vannet spray bør få filteret rent. Hvis du velger å bruke en børste uansett, være veldig forsiktig.

Hver tredje måned og hver gang du skifter vannet i spa, suge filteret over natten i et filter-rengjøring forbindelse som ikke skummer. Skyll den, og la det tørke før du legger den tilbake på badestamp.

Rotere Filter


Mens du rengjør skittent filter, erstatte den på spa med en ren, tørr reservefilter. Dette gjør at du kan fortsette å bruke spa og vil gjøre spa filtre vare lenger. La alltid badestamp filtre til helt tørr etter at du har renset dem til å hjelpe ødelegge eventuelle mikroorganismer som kan være til stede.

Rengjør filteret automatisk


Kjøpe et automatisk filter renere å rense filteret. Koble den automatiske filter renere til en hageslange, spray en kommersiell filter cleanser på filteret, plasser filter på den automatiske rengjøringsenheten, slå vannet på og spray filteret. Den automatiske filter renere gjør renhold for deg. Det vil rotere filteret under vann makt som det dypt renser folder med en spray-rensing type metode. Noen av disse enhetene produsere splash-back og andre ikke - det avhenger av produsenten og design.

Unngå vaskemidler


Ikke bruk vaskemidler og vaskemidler til å rengjøre spa filtre. De kan lage skumproblemer i badestampen. Bruk en kommersiell vannfilterpatronen renere. Aldri rengjør filteret i oppvaskmaskin eller med en power vaskemaskin. Høyt vanntrykk kan skade filteret. Ikke bruk blekemiddel for å rense filteret. Det vil svekke og degradere filterfibrene, redusere forventet levealder på filteret.