Hovudside

Riktig måter å avhende batterier

by Walther

Riktig måter å avhende batterier

Hva å gjøre med gamle, brukte batterier har blitt et miljøproblem som flere og flere batteridrevne gjenstander treffer markedet hvert år, samle et stadig økende antall batterier for destruksjon. På grunn av deres kjemiske makeup, kan batteriene ikke bli kastet i en brann fordi de vil eksplodere. Derfor er lover og regler blir strengere. California, for eksempel, mandater resirkulering for alle "tørrcelle" batterier. Deretter må den gjennomsnittlige forbruker fortsette å bo klar over reglene om deponering av batteri.

Deponering av farlig avfall


Nikkel-kadmium oppladbare batterier (enten merket "NI-CD" eller umerkede) som kommer i 9-volt, 6-volt, D, C, kan AA og AAA bli funnet i datapakkene, el-verktøy, leker og lommelykter. Disse batteriene er ansett som farlig avfall og skal deponeres på husholdnings farlig avfall samling nettsteder. Disse områdene, i henhold til helse, miljø og sikkerhet Online, legge batterier til problematiske deponier for farlig avfall.

Bly-syre bilbatterier i biler, motorsykler og lastebiler er også klassifisert som farlig avfall. De fleste steder som selger disse batteriene, men tilbyr å resirkulere dem for en serviceavgift, men en metallgjenvinnar kan kjøpe det brukte batteriet fra eieren.

Knappen batterier består av sink-luft, alkalisk, sølv oksid eller kvikksølv oksid som er funnet i klokker, leker, fjernkontroller og klokker er farlig avfall og må tas en husholdning farlig avfall samling nettstedet. Et annet alternativ er å sjekke med lokale apotek og gullsmeder for å se om de vil godta dem til gjenvinning. Knappen batterier som inneholder litium ikke inneholder kvikksølv. Men de må være fullstendig utladet å eliminere noe metall reaksjon når den plasseres med andre batterier. Dermed, hvis batteriet knapp celle er fullt brukt, det kan trygt kastes i søpla.

Sølvoksidbatterier finnes i fjernkontroller, kort, leker og klokker. Selv om regnet farlig avfall, kan de bli resirkulert eller bare kastet inn i noen søppelbeholdere.

Oppladbart forseglet bly-syre batterier som brukes i elektroverktøy, rullestoler, ATV, klokker, metalldetektorer og videokameraer anses farlig avfall og kan gå til en husholdning farlig avfall samling nettstedet.

Avhending av litium


De fleste lithium batterier som finnes i høreapparater, forsvarsapplikasjoner og kameraer er ikke oppladbare og derfor må være helt utladet før den kastes. Dette må gjøres for å sikre at alle metallisk litium er fullt fortært.

Selv om lithium batterier ikke inneholder giftig metall og derfor anses ufarlig av den føderale regjeringen, de har brannfarlige og giftige elektrolytter. Elektrolytter føre til metallisk litium til å antennes når det utsettes for fuktighet i løpet av tiden det tar for cellene å korrodere. Plassere disse batteriene i forseglede plastposer før du kaster dem vil eliminere denne trusselen. De kan deretter bli lagret før resirkulering.

Innskudd i Local Trash


Alkaliske eller mangan, carbon sink og nikkel metallhydrid (umerkede eller merket "Ni-hybrid" eller "Ni-Li") kan alle bli kastet i noen søppelbøtta. Duracell advarer å aldri lagre eller kaste store mengder alkaliske batterier sammen som noen batterier ikke kan være helt utladet og når disse kommer i kontakt med hverandre, kan de forårsake sikkerhetsrisiko.

Oppladbare alkaliske mangan og nikkel-metall-hydrid batterier kan også bli kastet inn i lokal søppel.

Brukes hovedsakelig i bærbare datamaskiner og mobiltelefoner, har lithium-ion batterier ikke bruke metallisk litium og derfor tilbyr ingen avfallsproblemer og kan også bli deponert i lokale søppelbøtter.

Battery Recycling Program


Resirkulering oppladbare batterier kan være utfordrende, men batteriprodusenter har sponset gjenvinningssentre på Rechargeable Battery Recycling Corp. Battery Recycling Program (RBRC) funnet på helse, miljø og sikkerhet Online. Noen nikkel-kadmium batterier eksempel de som brukes i bærbare elektroverktøy, håndholdte støvsugere og kameraer er oppladbare, sammen med små, forseglet blybatterier som finnes i mobiltelefoner, bærbare radioer, datamaskiner og videokameraer. Disse kan resirkuleres gjennom RBRC.

The Big Green Box


Dette internasjonale programmet (United Nations-godkjent) sender en boks til enhver forbruker, bedrift, kommune og annen generator for en lav forhåndsbetalt sats. Etter at boksen er fylt med alkaliske, NiCd, NiMh, bly, sølv, kvikksølv eller litium batterier og elektronikk som bærbare datamaskiner, personlige digitale assistenter, kalkulatorer, el-verktøy, mobiltelefoner og kameraer, sendes den tilbake til et gjenvinningsanlegg. Ingen papirer er nødvendig, og alle håndteringsavhendings avgifter og frakt er inkludert i forhåndsbetalt avgift.