Hovudside

Hvordan få Permanent Marker Off Walls

by Walther

Hvordan få Permanent Marker Off Walls

Mange foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, og barnevakter har vandret inn i et rom, og innså at det å lære hvordan å fjerne permanent markør flekker fra vegger er en del av en caregiverâ € ™ s overgangsrite. Før du kjøper ny maling, ta et dypt pust og prøve noen teknikker for å fjerne permanent markør uten å måtte gå til det ekstreme. Du ofte kan slå en markør flekken med felles husholdning materialer. Permanent markør doesnâ € ™ t har til å være permanent på veggene.

Bruksanvisning


•  Påfør tannkrem - ikke gel - direkte på permanent penn blekk på veggen. Skrubbe den i sirkulære bevegelser ved hjelp av en tannbørste. Tannkrem vanligvis wonâ € ™ t fjerne maling.

•  Påfør en ert størrelse dråpe desinfeksjonsmiddel gel direkte på mark, hvis tannkrem ikke fungerte. Bruk tannbørsten til å gni gelen forsiktig i sirkulære bevegelser. Fukt en vaskeklut med vann for å fjerne gel etter to eller tre minutter. Hvis du lar gelen på lenger, kan det fjerne vegg maling.

•  Bland 1 kopp natron og en kopp vann, og skrubb permanent markør flekken med denne blandingen i fem til ti minutter.

•  Bruk aceton neglelakk remover eller rubbing alkohol på flekken. Disse løsningene vil definitivt fjerne markøren flekken, men vil mest sannsynlig fjerne lakken også. Bruk disse løsningene bare hvis trinnene ovenfor ikke fungerte.

Tips og advarsler


  • Andre husholdningsartikler som ofte brukes inkluderer blekemiddel, matlaging spray, WD-40 og hårspray.
  • Fordi rensemiddel gel kan fjerne malingen, spot teste den på en umerkelig del av veggen først.