Hovudside

Hva Cleaner Jeg bruker du til å rense taket?

by Walther

Du kan vurdere en rekke alternativer når du rengjør taket. Kommersielle produkter er tilgjengelige og effektive, men noen ganger kommer med en høyere prislapp enn vi har råd til. Det andre alternativet ville være å lage en hjemmelaget løsning som også vil rense taket. Begge jobber effektivt; du må rett og slett bestemme hvilken passer best til ditt budsjett og behov.

Retail Renseprodukter


Retail tak rengjøringsprodukter kan ofte bli funnet på maskinvare og Oppussing butikker. Disse produktene varierer i pris basert på merke og størrelse. De fleste er i flaske form, med en innebygd vedlegg som lar deg vri hageslangen inn i flasken sprøyta, og streame løsningen på taket på den måten. Spray and Forget er et felles tak renere som vil rense ca 700 kvadratmeter med tak, og er trygt for nesten alle tak type inkludert helvetesild, asfalt, fliser, metall og sedertre shake tak. Spray-on løsningen krever ingen skylling etterpå. Bare spray løsningen på taket, og la tørke på egen hånd. Dette vil ikke bare rense taket, men også forhindre mugg og mugg utvikling, samt mose og andre flekker som noen ganger kan utvikle seg på hustak.

Hjemmelaget rengjøringsprodukter


Det er også lett å lage din egen hjemmelagde renhold løsning fra noen billig elementer. Klor vil fungere som rengjøringsmiddel som vil bryte opp og utvikling av mold og mugg, mens Trisodium fosfat, eller TSP, vil gi en ekstra styrke renseevne. TSP kan kjøpes på noen maskinvare eller hjemme forbedring butikken. Du trenger også en sprayflaske vedlegg for din hageslange.

Bland TSP med vann i henhold til instruksjonene på pakken, og bland en halv kopp klor i løsningen. Hell over i sprayflaske vedlegg, deretter feste flasken til hageslangen. Spray over taket til all skitt, rusk eller mugg har blitt fjernet, så gi en siste skylling med rent vann for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Gjenta hver årene, eller som trengs for å holde taket ser sitt beste.