Hovudside

Hva kan jeg bruke for å bli kvitt Kakerlakker i kjøleskapet mitt?

by Walther

Hva kan jeg bruke for å bli kvitt Kakerlakker i kjøleskapet mitt?

De fleste arter av kakerlakk stammer fra tropiske eller subtropiske områder. Som sådan, de liker varme områder som motor avdelinger av kjøleskap. De liker også mørke, fuktige områder med rot og skitt, selv om de også søke sanitære områder. Kakerlakker lever av et stort utvalg av materialer, inkludert kjøtt, søtsaker, lær, bok bindende og tapetlim. De forurense mat med deres ekskrementer og spytt. De etterlater også en ubehagelig lukt og bære sykdommer. Flere metoder kan hjelpe deg å gjøre ditt kjøleskap en lite attraktiv plass for kakerlakker.

Bruksanvisning


•  Inspiser området i og rundt kjøleskapet for kakerlakker. Observere deres egenskaper og identifisere hvilken type kakerlakker som hjemsøke ditt kjøleskap. Riktig identifikasjon kan hjelpe deg å bruke deres atferdsmønstre for å fjerne dem. Kontakt din lokale Extension kontor hvis du trenger hjelp til å bestemme arten.

•  Rengjør områdene under og bak kjøleskapet for å forhindre at matrester fra å bygge opp. Se etter egg tilfeller festet til overflaten av kjøleskapet motor, deretter fjerne og ødelegge dem. Tømme pannen som samler kondens under kjøleskapet ditt. Bruk søppelkasser med tettsittende lokk og ta ut søpla så ofte som mulig. Hold papir, papp og rusk borte fra kjøleskap fordi kakerlakker kan gjemme seg i dem.

•  Tett eventuelle sprekker som måler 1/8 tommers eller større i stiftelsen og utvendige veggene i hjemmet ditt. Caulk noen åpninger rundt stikkontakter til kjøleskap.

•  Påfør en lys, jevnt lag med insektmiddel støv under og rundt kjøleskapet. Insekticid støv kan komme inn sprekker og fungerer godt for å nå kakerlakker gjemmer seg i kjøleskap. Den inneholder vanligvis borsyre, som holder seg til kakerlakk kropper, blir inntatt når de stelle seg selv og til slutt dreper dem. Borsyre støv tar syv dager eller mer for å redusere kakerlakk populasjons.

•  Plasser kakerlakkfeller i områder som kakerlakker hyppig, basert på observasjon og vaner og preferanser av kakerlakk arter. Disse fellene har vanligvis en klebrig overflate for å immobilisere kakerlakker. Sjekk fellene hver dag for å overvåke fremdriften av behandlingen. Når du har blitt fjernet kakerlakker, vil du ikke lenger få noen i feller.

Tips og advarsler


  • Hvis borsyre støv blir våt, tørker og kaker, mister det sin effektivitet. Påfør støvet til områder der dette forekommer.
  • Ikke bruk borsyre utenfor fordi det kan forgifte planter.