Hovudside

Texas Tre Leaf Identifikasjon

by Walther

Texas er hjem til hundrevis av forskjellige typer trær, hvorav noen er innfødte og noen som har blitt introdusert i staten. Fordi geografien i staten varierer så mye, hvilke typer trær som finnes i ulike regioner varierer også. Undersøke bladene er en av de enkleste måtene å identifisere en eksakt treslag. Alle eksemplene nedenfor er innfødt Texas trær.

Arizona Cypress


Til tross for navnet, er dette tre hører hjemme i Texas, selv om det bare vokser i de høye ravinene sørvest Big Bend National Park. The Arizona sypress har små, tynne, skjellende blader som er blå-grønn i fargen, men ofte ser grå fra en avstand på grunn av de kjedelige hvite blomster som vokser ved siden av dem.

Baldcypress


Dette løvfellende bartre vokser hovedsakelig i Øst-Texas og i noen våtere områder i Sentral-Texas. Sine små, flate bladene er bare omtrent en halv tomme i lengde, men vises i tykke, fjær-lignende ordninger langs grener av 4-6 inches i lengde. I løpet av sommeren bladene er lys grønn i fargen, men endre til kobber eller rødbrun i løpet av høsten måneder.

Bigtooth Maple


Dette lille, tett strukturert innfødte treet har den klassiske Maple Leaf struktur preget av fem lapper og kniver. I motsetning til enkelte Maples, er lappene mellom bladene avrundet i stedet for skarpe. De bladene er omtrent to inches til fem inches i lengde og bredde, med blader som stikker ut omtrent halvparten måling.

Red Buckeye


Dette løvfellende innfødte busk er vanlig i rikt jordsmonn nær strømmer av østlige og sentrale Texas. De glatte blader med taggete kanter vises i klynger av fem, organisert i brosjyrer på endene av kvister. Brosjyrer er vanligvis mellom tre og seks inches lang. Bladene ser mørk grønn i løpet av sommeren, snu gulbrun i løpet av høsten måneder.

Rio Grande Palmetto


Også kjent som Texas sabal palm, er Rio Grande Palmetto en innfødt eviggrønne finnes naturlig bare i statens sørlige dalen. Treet produserer tynne, bladlignende blader organisert i vifteformet blader som gjennomsnitt omtrent fire meter lang og seks meter bred. Bladene inneholder ingen torner, som skiller Rio Grande Palmetto fra den ikke-innfødte California fanpalm ofte plantet i kystnære områder.

Shortleaf Pine


Dette opprinnelig fra Øst-Texas kan også bli funnet i Pineywoods området i nordøst-regionen. Treet selv vokser ekstremt høy, opp til 100 meter, med noen greiner på nedre stammen. De lange, slanke, fleksible åler vises i sammenkoblede bunter 04:57 inches lang. Nålene er vanligvis en mørk blå-grønn nyanse.

Sweetgum


De fleste anerkjenner Sweetgum treet ved sin karakteristiske piggete ball frukt som vokser til omtrent en tomme i diameter. Mange kan også gjenkjenne Sweetgum av sin femkantet stjerne-formet blad. Stjernene er vanligvis 4-7 inches i bredde og lengde. I løpet av høsten måneder de grønne bladene blir til strålende nyanser av gult, oransje, rødt eller lilla.