Hovudside

De beste plantene for Container Gardens

by Walther

De beste plantene for Container Gardens

En container hage kan du vokse en hage beleilig på terrassen, dekk eller balkong med noe behov for å grave. Container hager kan legge til en pop av farge til din utendørs stue. Enkelt å plante og vedlikeholde, en beholder hage lar gartner til å bli kreativ når du velger planter. Hvilke typer planter som kan trives i en container hage er nesten uendelige, men de beste typer er de som er best egnet til din USDA hardførhet Plant Zone.

Geranier


Geranier er en av de vanligste valgene for en beholder hage. De er hardføre til USDA hardførhet Zone 10 og vokser godt i containere. Geranier vokse til å være 12-20 inches høy og de blomstrer i sommer og i hele høst. Forplante nye planter fra stiklinger, som skal brukes i andre beholdere og i neste års hage hvis brakt innendørs for vinteren. Konsultere frø eller plante pakken instruksjoner for planting og økende krav.

Basilikum


Basil er en favoritt sommer voksende valg for gartnere som ønsker å dyrke urter. Basilikum kan dyrkes sammen med andre urter i en container eller med grønnsaker eller blomster. Basilikum planter elsker fuktig jord, så koble dem med andre planter som foretrekker de samme vanningsforhold. Basilikum vokser godt når sådd direkte i en container eller når transplantert som en frøplante. Koble den med andre urter og holde beholderen i nærheten av kjøkkenet inngang for et praktisk kjøkken beholder hage.

Stemorsblomst


Stemorsblomst planter er en lavtvoksende årlig som er hardfør fra soner 4 til 8. De kommer i en rekke farger, inkludert lilla, gul og hvit. Stemorsblomster er et godt valg for gartnere som ønsker å fylle ut mellomrom i sine container hager. Stemorsblomst planter vokser godt sammen nesten alle planter. Disse små planter legge interesse og farge til en container hage av grønnsaker eller urter; stemorsblomst blomster er også spiselig og kan legge deilig farge til salater eller desserter. Pair stemorsblomster med andre blomstertyper som er i samme farge familie for å lage en farge-tema beholder hage.

Petunia


Petunia vokse til å bli 4 til 24 inches høy og er enkelt for både nybegynnere og avanserte gartner. De er ofte valgt for sin rosa eller lilla farger og for deres frodig vekst som kan fylle ut hullene i beholderen din hage. Petunia vil sti over kanten av beholderen. Se etter teppe eller bølge petunia varianter og anlegg med andre sol-elskende blomster eller stikke innom en grønnsak beholder hage for visuell interesse.