Hovudside

Hvordan Lay Hylle & Liner Paper

by Walther

Hvordan Lay Hylle & Liner Paper

Hylle papir, også kalt liner, beskytter hylle eller skap overflater fra søl og riper. Ved hjelp av dette papiret er en billig måte å holde disse flatene i god stand. Du vil finne hylle papir i mange mønstre, noen enda teksturert, hjemme design butikker, Oppussing butikker og mange andre store butikker. Mest hylle papir eller liner kommer med en selvklebende bakside.

Bruksanvisning


•  Tørk støvet av overflaten av skapet eller hyllen med en dusting klut. Følg med en fuktig vaskeklut for å fjerne mer jord. Dersom hyller eller skap er spesielt skitten, bruker noen parabolen såpe og rengjør dem grundig med fuktig vaskeklut. Hylle papir vil holde bedre på en ren overflate.

•  Mål lengden på sokkelen. Oppmerksom på denne lengden, deretter måle ut lengden av sokkelen papir du trenger; lage et merke på papiret med en blyant. Mål bredden neste og markere dette på sokkelen papir.

•  Legg papiret på en glatt overflate egnet for skjæring. Ta på skinnhansker.

•  Plasser en linjal eller målestokk langs lengden på papiret for å veilede skjæring slik at du vil kutte i en rett linje. Bruk en skarp barberhøvel kniv for best resultat.

•  Plasser linjalen eller målestokk på blyant mark for bredden. Bruke linjal eller målestokk for å veilede deg, kuttet i en rett linje.

•  Legg papiret på sokkelen og sørge for at det er en god passform. Løft opp ett hjørne av papiret og fjerne papiret den selvklebende bakside. Justere det med sokkelen hjørne.

•  Bruk hånden til å flate ut resten av papiret jevnt til overflaten som du nøye fortsette å fjerne selvklebende bakside. Når du har levd hele stykke papir til sokkelen, må du bruke en nal eller hånden til å presse ut eventuelle luftbobler.