Hovudside

Hvordan bli kvitt Veps i et bad Ceiling Vent

by Walther

Hvordan bli kvitt Veps i et bad Ceiling Vent

Vepsene er ikke bare en plage, men kan utgjøre en alvorlig fare for mennesker. Vepsestikk er i beste fall ubehagelig og i verste fall kan være dødelig. Veps kan invadere ditt hjem og gjøre deler av det unlivable inntil vepsene blir utryddet. Å ha veps på badet taket vent utgjør en irriterende problem, som badet er et hyppig brukt rom i alle hus. Ved å ta de riktige trinnene og forsiktighetsregler, kan du bli kvitt veps som gjør sitt hjem i din bad taket vent.

Bruksanvisning


•  Seal opp eventuelle åpninger som vepsene kan være med å legge inn ditt hjem. Reparere sprekker rundt vinduer og stiftelsen. Bruk fugle stopp på takskjegget på dine takstein for å unngå adgang av veps. Du kan få fugle stopper på din lokale maskin eller hageforretninger.

•  Kontroller utenfor åpningen av bad taket vent. Vær sikker på skjermen er det i dårlig stand, og at det ikke er åpninger rundt på skjermen. Sette en fugl stopper der.

•  Finn ut hvilken type veps som er i din bad taket vent. Nesten alle slags veps vil reir i den type plass, så det er viktig å finne de som invaderer hjemmet ditt. Finn en død veps - se under taket bad vent eller rundt utsiden åpning. Bruk verneklær for å unngå vepsestikk. Når du har en død veps, ta det med til din lokale maskin eller hageforretninger for å få hjelp med identifisering.

•  Finn riktig plantevernmiddel å bruke for din type veps. Den type plantevernmiddel du bruker er avhengig av veps type. Du kan sjekke på jernvare og hagearbeid butikker eller spesialitet plantevernmiddel butikker for produkter som er spesifikke for veps.

•  Bruk av plantevernmidler i henhold til instruksjonene på etiketten. Sørg for at du er iført verneklær når du arbeider med plantevernmiddel å unngå å bli stukket av veps. Bare bruker den plantevernmiddel om natten, både for å beskytte deg selv og for å drepe det maksimale antallet veps. Vepsene er ikke nattdyr, så den beste tiden å håndtere dem er om natten.

•  Fortsett med rutine hjem vedlikehold for å hindre veps fra å invadere ditt hjem igjen. Vær sikker på at alle åpninger er riktig forseglet eller bevoktet mot veps oppføring. Den beste forebygging av en veps angrep er å holde dem ute.