Hovudside

DIY Rengjøring av AC Kanaler

by Walther

Air condition systemer samt ovner kan bli tilgriset av støv og annet rusk, selv om du metodisk rense huset ditt hver dag. En ovn opererer ved å bringe inn luft fra én del av huset og blåser det inn i andre rom, noe som gjør det enkelt for støv, hår, pollen og rusk å spre seg. Profesjonelle duct rengjøring kan grundig rengjort hver tomme av de interne AC-rør og bør gjøres en gang per år. Rengjøring ditt hjem AC-rør mellom de profesjonelle rengjør hjelpe deg å holde kanalene fri for rusk.

Bruksanvisning


•  Fjern skruene som fester luftkanal dekselet med riktig type skrutrekker. Still dekselet og skruene på et trygt sted for senere bruk.

•  Slip på arbeidshansker for å beskytte hendene dine og undersøke luften kanalvegger for støv og rusk. Rense ut eventuelle rester fra kanalveggen med en klut og børste.

•  Fest vakuum vedlegg til vakuumslangen med heavy-duty tape for å sikre vedlegget er ikke frigjort fra slangen under drift. Sett vakuum vedlegg inn i kanalen for å støvsuge opp og avfall som mugg og støv.

•  Sett lokket tilbake på AC kanalåpning og trekk til skruene med en skrutrekker. Støvsug kanalinnkledning for eventuelle støvpartikler som gjenstår.

•  Fullfør denne prosessen for noen AC kanalåpningen du ønsker å rengjøre i ditt hjem.