Hovudside

Hvordan å nøytralisere Bensin sølt på Tile Floor

by Walther

Hvordan å nøytralisere Bensin sølt på Tile Floor

Bensin er en brennbar væske, så det er ikke trygt å ha en dam av det liggende på din flisegulv. En annen grunn til at det er viktig å rydde opp i en bensin utslipp er umiddelbart sikkerhet for dine barn og kjæledyr. Siden denne væsken er farlig, det må nøytraliseres med ingredienser slik at den kan behandles som spesialavfall. Fortsett å lese for å finne ut hvordan å nøytralisere bensin sølt på flisegulv.

Bruksanvisning


Hvordan å nøytralisere Bensin sølt på Tile Floor


•  Evaluere situasjonen ved å bestemme hvor utslippet er samt eventuelle ulykker. For eksempel holde noen barn og voksne ut av rommet og også ventiler området slik at du ikke føler deg syk eller får hodepine.

•  Hell nok kattesand på utslippet (e), slik at bensinen blir helt gjennomvåt opp. Leire kattesand er allsidig fordi den kan brukes til å suge opp forskjellige farlige materialer.

•  Etter noen minutter, kan du bruke en kost og støv pan å feie opp kattesand. Plasser skittent kull i en plastpose slik at du kan sette den i søpla kan.

•  Hell litt Dawn oppvaskmiddel på flisen for å rense området. Denne spesielle oppvaskmiddel er mild, men det er også effektiv på å skjære gjennom fett.

•  Massere såpe inn flisen for å fjerne rest bensin poleres deretter flis med en myk, bomull håndkle. Din flis vil være ren, duftende og skinnende.

Tips og advarsler


  • Glans din fliser på gulv med en tetningsmasse som beskytter mot søl som bensin, spesielt hvis flisen vil være i din garage.Keep en pose med leire kattesand i garasjen i tilfelle en annen utslipp oppstår i fremtiden.
  • Unngå å bruke såpe og vann, fordi bensin er fettete og vannet vil spre den rundt.