Hovudside

DIY Carpet Shampoo

by Walther

Det finnes flere metoder som brukes til å rense tepper: damp, tørt skum og panser, for å nevne noen. Hver bringer noe annerledes til bordet, for eksempel rask tørketid, optisk lysstyrke og dyp utvinning. Sjampo metoden fungerer godt for alle typer teppe; det er spesielt flinke til å skrubbe kjørefelt, bryte opp fett og rengjøring orientalske tepper.

Riktige verktøyene for jobben


Å sjampo et teppe, er det nødvendig med en roterende gulv maskin med en sjampo tank vedlegg. Sjekk med en lokal Oppussing butikken for utleie informasjon. Det trengs også et vakuum, bøtter og børste for å nå inn i hjørner eller trange steder der maskinen ikke vil passe. Kjøp en profesjonell karakter teppe sjampo som passer for roterende tepperens (velge nøye, som noen forbrukerprodukter feilaktig bruker ordet "sjampo").

Sette opp rommet


Å sjampo et rom, start ved å støvsuge det åpne området. Deretter flytter noen møbler til midten (dette fungerer veldig bra for stuer). Til slutt, støvsuge omkretsen av rommet. For en spisesal, fjerne stolene. Deretter, støvsuge rommet. Flytte bordet (ved hjelp av en assistent) til den ene siden av rommet. Fullfør støvsuging. Før du flytter store veggelementer, som for eksempel tv-konsoller med masse ledninger, datamaskin skrivebord og Kina skap, vurdere om teppet i disse områdene virkelig trenger å renses. Hvis ja, må du fjerne eventuelle knus før du prøver å flytte møbler.

Sjamponering Carpet


Bland konsentratet i henhold til flaskens etikett. Hell en liten mengde inn i en egen bøtte med en børste. Dette vil være den kanter bøtte. Neste, hell om en gallon i gulvet maskin tank.

Starter på lengst punktet i rommet, ren ved å flytte maskinen i en mot klokken sirkel; frigjøre shampoo som du går. Ettersom maskinen beveger seg gjennom den sirkulære bane, slutte å slippe sjampo for å skape en bokstav "C" Fortsett å flytte maskinen for å lage en komplett sirkel, som sjampo feeds for noen sekunder etter løsrev utløsermekanismen. Nå, skrubbe området med en venstre til høyre for å sikre full dekning.

Fortsette inntil den eksponerte teppet er ferdig.

Flytte møbler tilbake til sin opprinnelige posisjon. Plassere møbler protector faner under møbler for å hindre rust fra metall møbler og beis fra tre møbler siver inn i teppet. Hvis kategorier er tilgjengelige, kuttet biter av aluminiumsfolie.

Når møblene er byttet ut, fortsetter du å rengjøre den gjenværende delen av teppet.

Til slutt, for å bruke pensel og kanter bøtte, hånd rene hjørner og vanskelig tilgjengelige områder gi et profesjonelt gjennomført touch.