Hovudside

Verktøy for Smoothing sprøytebetong i svømmehaller

by Walther

Verktøy for Smoothing sprøytebetong i svømmehaller

Sprøytebetong ligner på betong, bortsett fra at den er laget av en kombinasjon av tilslag og sement, og den støttes av enten armeringsjern eller stål meshing. Sprøytebetong blir ofte anvendt i å lage bassenger siden det beholder sin form selv under vekten av vannet. Sprøytebetong - som brukes til å gjøre det indre overflate (gulv, trapper og kanter) av bassenger, spesielt for inground seg - er et alternativ til glassfiber og foret svømmebassenger. Mens sprøytebetong bassenger er ikke så populær som de to andre typene, sprøytebetong bassenger er mer passelig siden du kan forme den som betong. Hvis sprøytebetong blir ru, men glatt det ut til å holde fra å skade deg selv, spesielt føttene. Alltid helt tømme bassenget og la det tørke før du bruker disse verktøyene.

Sander


Hvis du har et stort basseng, og deretter starte med en gulvsliper. En plansliper ligner på en støvsuger, bortsett fra at det har en slipende overflate på undersiden av hodet. Dette er et enkelt knappe bak verktøyet med lange håndtak. For raske sand jobber, bruk en båndsliper. En båndsliper har en roterende pad over hvor du plasserer et stykke sandpapir. Dette verktøyet sliper raskt bort på sprøytebetong.

Små Grinders


For små jobber, kan du også bruke kverner. Vinkelsliper har en rask roterende blad som bare er delvis eksponert. Den andre halvparten er skjult med en halvmåne-moon formet metall stykke. Dette verktøyet fungerer godt for sliping ned vinkler, kanter og ender av elementer. Det har vanligvis to håndtak for å hjelpe deg bedre kontrollere bevegelsen av det, og for å redusere mengden av vibrasjoner som du føler. Du kan bruke dette verktøyet for overhead sliping.

En annen type av små slipemaskinen er en 7 tommers håndkvern. Bladet på denne jeksel sitter flat, og du gnir det langs overflaten som du ønsker å glatte ut. Dette verktøyet er hovedsakelig for gulvsliping, og den spinner veldig fort. Hånden jeksel er tyngre enn vinkelsliper, og det kan føre til belastning arm etter en stund.

Stor Grinder


Den største typen jeksel er det walk-bak, som er en annen type gulv jeksel. Hvis du har et stort basseng, kan du bruke denne jeksel. Denne kvern fungerer likt gulvet slipemaskin, bortsett fra at mer aggressiv, og den vil bryte opp store chucks av eksponert sprøytebetong. Denne jeksel har forskjellige slipeskiver som beveger seg i forskjellige retninger, eliminerer behovet for å gjøre flere pasninger. Verktøyet vil helt male et område i én omgang.

Edger


For kantene av bassenget, kan du bruke enten en hånd eller et gang edger siden begge disse verktøyene jevner ut røffe seksjoner langs bassenget leppe. Den største forskjellen mellom disse verktøyene er at du fester gang edger til en stang, og du operere hånden edger med hånden.