Hovudside

Slik unngår du at Veggdyr fra å komme inn Leilighet

by Walther

Mindre enn en fjerdedel av en tomme i størrelse, veggdyr er små insekter som er vanskelig å få øye på, og enda vanskeligere å drepe, ifølge Environmental Protection Agency. Ikke sett siden før andre verdenskrig, er Veggedyr infestation på vei opp på grunn av en økning i internasjonale reiser og insektenes motstand mot de fleste plantevernmidler. Forebygging er mulig. Hvis du kan fange dem i person før de første biter vises, vil du spare penger i det lange løp.

Bruksanvisning


At-Home Tips


•  Fjern eventuelt rot fra soverom og oppholdsrom, særlig klær, tepper og bokser. Veggdyr som varme, mørke områder som er i nærheten soverom.

•  Inspiser secondhand møbler før bringe den inn i ditt hjem. Veggedyr liker å reise på senger, sofaer, gardiner og andre husholdningsartikler.

•  Pakk din madrass og boks våren i en beskyttende, lys-farget cover, noe som eliminerer Veggedyr skjule flekker og gjør deteksjon enkelt.

•  Installer klatre opp interceptors under bena på sengen eller møbler. En klatre opp avskjæringsjager fungerer som en plast vollgrav som festes til foten av møbler og feller veggdyr som de forsøker å flytte opp på sengen. Plastvollgraver er belagt med et tynt lag med talkum, noe som gjør flukt umulig.

Reisetips


•  Plasser bagasjen på hotellrommet bagasjehylle, i stedet for å plassere den direkte på sengen eller gulvet.

•  Inspiser hotellseng, inkludert madrassen, boks våren og hodegavl for eventuelle synlige tegn på veggedyr før du slår inn for natten. Veggdyr er en fjerdedel av en tomme i størrelse, brun og ovale.

•  Pakk kofferten din direkte inn i vaskemaskinen når du kommer hjem. Sørg for å inspisere utsiden av bagasjen for veggedyr i tillegg.

Tips og advarsler


  • Veggdyr er vanligvis ikke oppdaget før den første bitt vises. En Veggedyr bite vil se ut som en liten, rød utslett som er kløende og ligner et myggstikk. Andre forteller-tale tegn på infeksjon er små, sorte prikker av ekskrementer, flekkete røde blodflekker og hvite egg eller eggeskall.
  • Hvis din hjemme blir befengt med veggdyr, foreslår Environmental Protection Agency du kontakte en profesjonell exterminator. Hvis du leier, sørg for å varsle utleier umiddelbart. Han kan være i stand til å yte økonomisk bistand.