Hovudside

Hvordan Plant Valencia Orange Trees in Florida

by Walther

Hvordan Plant Valencia Orange Trees in Florida

Appelsintrær er høye, subtropiske trær som krever varme, fuktige og solrike forhold, med et fravær av frost, for å vokse til sitt moden høyde. Sunbelt of Southern California, Texas og Sør-Florida gir den rette kombinasjonen av varme og sol og er en av de ledende oransje produserende regioner i verden. Valencia appelsiner er mer hardføre enn marine appelsiner og vokse i mindre næringsrik jord og kjøligere soner. Disse er ideelle trær for Floridas USDA voksende soner 7-9.

Bruksanvisning


•  Velg et sted eller pot for din Valencia appelsintre. I kaldere sone 7 i Nord-Florida, hvor frost kan komme tidligere og bringe kaldere temperaturer, vokse din Valencia appelsin i en pott slik at du kan ta det innendørs i løpet av vinteren. I varmere soner, velger du et utendørs sted hvor treet vil få minst åtte timer med full sol hver dag, med full drenering. Hvis du plantet utenfor, sørg for at treet har minst 25 meter av voksende rom både oppover og utover.

•  endre jord i en utendørs sted med en kombinasjon av en halv hurtigdrenerende jord og halvparten organiske kompost. Ifølge Purdue University, den beste jorda for å bruke for appelsintrær i Florida er Lakeland fin sand, også kjent som høy hengekøye eller høy Pine sand. Grave denne blandingen inn i toppen 2 meter av plantestedet. Hvis du plantet i en gryte, fyll potten 3/4 full med denne blandingen.

•  Plant Valencia appelsintrær i tidlig på våren, etter frosten er av bakken. Frost datoer i Florida utvalg fra januar i Everglades til begynnelsen av april i Tallahassee. Den siste frost dato i din region vil diktere din planting dato. Plant Valencia oransje dypt nok til å senke sin rot ball, som disse trærne foretrekker en grunne planting. Vann treet med to inches av vann for å etablere røttene i det nye området.

Tips og advarsler


  • Ifølge Citrus trær Online, Valencia appelsintrær står for halvparten av Floridas oransje avling.
  • I sone 7, flytte en Valencia appelsintre i en beskyttet, innendørs posisjon før frosten kommer i høst. Når du holder et tre innendørs, oppbevar den på et sted som får åtte timer med naturlig eller kunstig sol hver dag for å opprettholde sin helse.