Hovudside

Hvor å Feilfri asbeststøv

by Walther

Asbest er et stoff som finnes i mange forskjellige typer produkter. Du kan finne asbestfibre i hovedsak i isolasjon, visse sement og gulvfliser, og noen typer maling. Når asbest er i denne type produkter, de er vanligvis ufarlige. Asbest kan være svært skadelig, men hvis det inhaleres eller svelges, noe som er vanlig i mange typer oppussing eller bygging, samt opprydding fra naturkatastrofer. Du kan finne mer informasjon om asbest på nettsiden under de ekstra ressurser. Hvis du finner ut at hjemmet har blitt utsatt for asbeststøv, er det viktig å få en profesjonell tjeneste for å rydde opp så mye som mulig før du prøver å rydde opp i noe annet.

Bruksanvisning


•  Ta på deg maske og beskyttelsesklær. Forsegle alle bli med områder med duct tape for å unngå luft eksponering.

•  Tørk alle utsatte områder med de våte filler. Dette vil bidra til å holde støv fra å spre seg under rensingen.

•  Rengjør alle møbler og tepper grundig. Det kan være lurt å gjøre flere omganger for å sikre at du får den dype ned støv, spesielt i tepper; støvsuge dem flere ganger for å være sikker på at du har fått alle de små partiklene.

•  Rengjør harde overflater med vanlige rengjøringsmidler, med filler som kan kastes på forsvarlig måte.

•  Kontakt et byrå til å teste hjemme. Etter at du har renset alt, er det viktig å ha den hjemme testet for å sikre at det er ingen dvelende asbestfibre.

Tips og advarsler


  • Pass på at du endrer klimaanlegg filteret, støvsugeren filter, beskyttelsesklær, masker, hansker og alle fillene ordentlig. Du kan kontakte din lokale helse byrå for deponering.