Hovudside

Potte Vining House Plants

by Walther

Potte Vining House Plants

Før de bestemmer seg for en rekke potteplante, er det viktig å vurdere hvorfor du ønsker anlegget. Vining potteplanter er ofte brukt i hengende kurver, for å skape levende skulpturer (Topiary), for å gi privatliv, eller å kamuflere defekter eller skjemmende områder i hjemmet. Når du kjøper en potte vining potteplante, vurdere hvor mye lys, fuktighet og luftstrømmen i området av hjemmet der det nye anlegget vil vokse. Dette vil hjelpe deg å gjøre den beste beslutningen om hvilke vining plante å kjøpe.

Ivy


Det er mer enn 400 varianter av engelsk eføy, også kjent som Hedera helix. The American Society Ivy lister hver rekke sammen med en beskrivelse av farge, form og størrelse på bladverket. Blad størrelse varierer fra miniatyr til store flikete. Fargene varierer fra dype greener til lyse gult og fra spraglete kremer til svarte og sølv. Plantet på bunnen av en Sphagnum mose ramme, kan eføy trenes opp til å vokse inn i en rekke former. Dette skaper en spennende levende skulptur stykke, også kjent som en topiary. Eføy er en ekstremt hardfør og allsidig potteplante. Miniatyr eføy kan aksent hengende kurver. Periodisk klype tilbake vintreet å skape en kompakt eføy busk.

Fatshedera


Fatsia og Hedera (eføy) korset for å skape x. Fatshedera, en art av klatreplanter som ofte støttes av trellises eller staver. Busken Fatsia japonica er krysset med engelsk eføy å skape x. Fatshedera lizei. Produktet fra denne unionen er en meget solid anlegg som kan overleve i lite opplyst rom. Knipe dem tilbake resultater i kompakte, buskete potteplanter.

Kangaroo Vines


I motsetning til eføy og andre klatreplanter, Kangaroo vinstokker, sammen med vinranker og Chestnut vinstokker, er klassifisert som sanne vinstokker. I stedet for klatring og klamrer seg til støttene med rootlets, sanne vinstokker vikle rundt støtter gjennom bruk av tentakler. Moss pinner (også kalt totempæler) gir støtte for vinstokker som gjør trellises og standard polene. Kenguru vinstokker gjøre det bra når dyrket i lyse, luftige rom, og bør holdes dugger og ut av direkte sollys. Disse plantene vil også ta på en buskete skjema når klem tilbake. Vanligvis er Kangaroo vinstokker brukes til å skjule eyesores eller gi privatliv screening. De er ikke sterk nok til å bli brukt for topiaries.

Philodendron


Philodendrons er populære, holdbare potteplanter. Syngonium, også kjent som Arrowhead Philodendron, Arrowhead vintreet og Nypthytis, er en rekke Philodendron med en vining vane. Disse vinstokker kaskade fra hengende kurver eller kan trenes med en støtte til å vokse oppover. I motsetning til de klamrer røttene av eføy, eller tentakler av sanne vinstokker, philodendron vinstokker vokse antenne røtter. Tog vinstokker med antenne røtter langs moss polene. Dette gjør at fuktighet for å nå de antenne røtter og til hjelp i å opprettholde anlegget. Andre Vining potteplanter med antenne røtter er Devilâ € ™ s eføy, Rosary vintreet og blomstring Wax vintreet (Hoya carnosa).