Hovudside

Hvordan Shape en Bamboo Plant Into et hjerte

by Walther

Hvordan Shape en Bamboo Plant Into et hjerte

Custom-bøyd bambus er et bra valg for en spesiell gave. Det kan bøyes i romantiske figurer som et hjerte. Hvis du planlegger å gjøre en bambus hjerte, sette av god tid, en måned eller mer, og kanskje til og med et par planter som å øve.

Bruksanvisning


•  Fjern alle unntatt to av stilkene fra bambus anlegget. Velg de to sterkeste stilker som vokser så tett sammen som mulig. Binder disse sammen med hyssing, en gang på basen og en gang ca 2 inches opp stilken.

•  Plasser en lengde på plastrør mellom stilkene like over det høyeste av de to garn knop. Skyve den på plass, men ikke tvinge den, da dette kan skade plantene.

•  Vann anlegget og omsorg for det som er normalt for den neste uken eller to, sjekker regelmessig for å sørge for at anlegget er godt matet og får nok sollys. Holde fôring, vanning og plassere anlegget i solen, slik at bladene ikke begynner Wilting og skuddene forbli sterk for den neste fasen av hjertet. Vent til anlegget beholder sin gaffelformet fasong på egen hånd før han går videre til neste trinn.

•  Tie ytterligere to lengder av rør løst til den indre kanten av hver bambus stilken, ca 2 inches opp stilkene. Bøye stilkene rundt rørene og knytte dem av der de møtes over rørene, og deretter binde rørene sammen. La rørene på plass for omtrent en uke, vanning og fôring planter samtidig sikre skuddene få nok av solen.

•  Skill hyssing knop bindende rørene og stengel ender. Bend plantene ned og rundt rørene slik at de møtes, nedadvendte, med rør som danner de to oppover kurver av et hjerte form. Binde stilkene av der de krysser over hverandre. I denne neste fasen, som skal vare i en til to uker, er det viktig at plantene blir matet, vannet og få rikelig med solen. Vinkel et speil slik at stilken-ender får rikelig med lys mens de vokser nedover.

•  Løs og fjerne rørene. La stilkene bundet av på basen, aksel og hvor stengel-endene til å møtes for å danne hjertet. Mate og regelmessig vanne den for å sikre en lang levetid for ditt hjerte anlegget.

Tips og advarsler


  • Sterke men fleksible bambus varianter er de beste for levende bøying. P. aurea eller tropiske Buddha Belly planter fungerer bra.