Hovudside

Hvordan forbedre hjemmet ditt med Replacement Windows

by Walther

Hvordan forbedre hjemmet ditt med Replacement Windows

Det er flere måter du kan forbedre ditt hjem med utskifting vinduer. Erstatte gamle og slitte vinduer er en enkel måte å forbedre utseendet av ditt hjem, for eksempel. I tillegg, hvis du kjøper de riktige utskifting vinduer, kan du spare penger på hjem strømregningen. Noen utskifting vinduer er også designet for å være lettere å rengjøre og vedlikeholde. Se nærmere på en rekke alternativer før en beslutning for å sikre at du forbedre din hjemme så mye som mulig.

Bruksanvisning


•  Se etter U-faktor virkningsgrad. Den U-faktor måler hvor mye varme de utskifting vinduer vil gjennomføre. En lav U-faktor betyr mer effektive vinduer.

•  Sjekk ut R-verdi virkningsgrad. R-verdien måler hvor mye de utskifting vinduer kan bidra til å isolere hjemme, og en høyere R-faktoren betyr mer isolasjonsevne.

•  Finn utskifting vinduer som tilbyr dobbel eller trippel glass. Denne funksjonen legger flere lag med isolasjon til vinduene og vil forbedre R-verdi. Gassfylte vinduer, som har gass mellom rutene, vil også forbedre R-verdi.

•  Be om vinduer som inkluderer en lav-E belegg. Dette belegget forbedrer ditt hjem ved å bidra til å varme opp huset om vinteren og holde den kjølig om sommeren.

•  Ta hensyn til bygging av nye vinduer. Å forbedre hjemmet ditt, velge vinduer med tilt-in sashes. Denne funksjonen gjør det mulig å rengjøre innsiden og utsiden av vinduene enkelt.

•  Forskning de ulike materialer for erstatning-vindusrammer for å velge et alternativ som vil forbedre ditt hjem. Trerammer har en tidløs, tradisjonelt utseende du kanskje foretrekke. Kledde trevinduer har skjønnheten av tre, men er enklere å vedlikeholde. Vinyl vindusrammer kan forbedre effektiviteten ved å redusere varmetapet, og metall og aluminium vindusrammer er noen av de mer holdbare materialvalg.