Hovudside

De beste ting å bruke for å rengjøre en gassgrill Grid eller kaminer

by Walther

De beste ting å bruke for å rengjøre en gassgrill Grid eller kaminer

Hvis du har en gassgrill, kan du bli litt skremt av rengjøring krav. Grilling aficionados foretrekker å rense sine griller både før og etter hver bruk for å holde dem rene. Hvis du ikke rengjør grillen din i det hele tatt, vil det utvikle tykke fett og sot lag som kan permanent skade grillen. Når du velger din rengjøring strategi, ansetter de grunnleggende prosesser for å holde en grill ren.

Hete


Heat er en av de mest nyttige ting å bruke når du rengjør griller. Varmen vil brenne opp mye av fett og sot i forbindelse med grilling, forlater forkullede restene som er mye lettere å fjerne. Hvis du starter en full grill rengjøring, skru opp varmen og la grillen bake selv i flere minutter før du starter med rengjøring for hånd.

Grill Brush


En grillbørste er en spesialisert skurebørste laget av kobber bust eller lignende materialer som lett kan skuring grillen og dets ristene. Mens disse børstene kan koste ekstra penger, kan du finne de ordinære børster i hjemmet ikke er tilstrekkelig for noen av de innskudd som griller kan bygge opp. Bruk alltid grillbørste først før du bestemmer om du trenger å bruke såpe eller andre rengjøringsmidler.

Såper


Ved hjelp av såper med en grill er vanskelig. De vanligste løsemidler og fett rengjøringsmidler kan ikke brukes med griller siden de vil spise inn gitteret selv. Oppvaskmaskin såpe er bedre, men kan også utgjøre en fare hvis det kommer med ekstra fett-kampene kjemikalier. Bruk en liten mengde lys oppvaskmiddel blandet med vann hvis du trenger å bruke såpe i det hele tatt, og tørk av all gjenværende rester.

Olje


Gni en grill med olje er kjent som krydder. Denne oljen hjelper griller opphold rengjøre neste gang de brukes, spesielt i rustfritt stål griller. Oljen bidrar til å hindre forkullet mat fra å binde til metallet, noe som gjør det lettere å fjerne etter grilling er ferdig. Du kan bruke peanøtter, raps og bomullsfrø oljer, som har god varmetoleranse og en høy røyk punkt.