Hovudside

Slik Care for Eucalyptus House Plants

by Walther

Eucalyptus planter, også kjent som gummitrær, er hurtigvoksende trær som kan nå høyder på over 400 meter i ideelle forhold. Trærne trives i fuktig klima hvor de får rikelig med sollys, slik som sitt hjemland Australia. Eucalyptus planter kan overleve innendørs også i andre regioner. Med riktig pleie kan eukalyptustrær holdes sunn og liten nok til å være innendørs stueplanter.

Bruksanvisning


•  Plant eukalyptus i potter som gir dem noen plass til å vokse. En 10-gallon planter gir trærne med plass nok til å utvikle betydelige røtter og skaper også en solid base, slik at trærne ikke velter over som de vokse seg større. Repot barnehage-vokst eucalyptus inn i en større planter og legge blomsterjord blandet med kompost rundt roten ballen.

•  Plasser eukalyptus treet på et sted i huset som får minst seks timer med sollys per dag. Ideelt sett planten får åtte timer med sol, som regnes som full sol, men eucalyptus overlever også på delvis sollys.

•  Vann eukalyptus anlegget for å holde jorda fuktig hele tiden i løpet av sen vår til tidlig høst. Avhengig av størrelsen på planter og hvor mye vann du legger med hver vanning, kan en daglig vanning være nødvendig, men du kan være i stand til å komme unna med vanning hver dagene. Å bestemme når man skal vanne planten, se for planta € ™ s jord å begynne å tørke ut på toppen etter hver vanning, og deretter vann igjen. Under den sovende vintersesongen, kan anlegget bare trenger vanning en gang i uken eller mindre.

•  Beskjæring en gang hver sesong, når anlegget er i dvale i vinter, for å opprettholde eukalyptus planta € ™ s størrelse. Når beskjæring, kuttet alle grenene tilbake til den lengden du ønsker med beskjæringssakser. Eucalyptus er solid nok til å håndtere alvorlig beskjæring, så dona € ™ t bekymre deg om å fjerne for mye. Bare kuttet ned til den størrelsen som er best for den planta € ™ s plassering.