Hovudside

Slik feilsøker saltvannsbasseng Problemer

by Walther

Saltvannsbassenger bruke ulike kjemikalier og lesere til å opprettholde en trygg balanse for svømmere. Vanligste klagene omfatter pH-nivå problemer, lave salt indikatorer og en mangel på tilstrekkelig klor. Justere vedlikeholdsplan og sjekke systemet er noen grunnleggende saltvannsbasseng feilsøking teknikker som du kan utføre.

Bruksanvisning


•  Rens ut bassenget. Mange problemer, inkludert lav klorproduksjonen, kan være forårsaket av for mye skitt og rusk i saltvannsbasseng. Bruke et basseng netto og vac å fjerne eventuelle rester.

•  Mål mengden salt i bassenget. Du må kjøpe et saltvannsbasseng test kit fra en pool leverer selskapet. Hvis nivået er for høyt, må du legge til mer vann; hvis den er for lav, må du legge til mer salt.

•  Bruk saltvannsbasseng test kit for å måle de andre relevante nivåer av kjemikalier i vannet. Etter å ha tatt en prøve fra bassenget, vil stripene gi deg beskjed hvis det er tilstrekkelig nivå av klor og stabilisator i vannet. Hvis disse nivåene er utenfor rekkevidde, legge til flere av produktene eller ekstra vann.

•  Undersøk din kontrollboksen. Kontrollboksen vil styre hvor mye salt og kjemikaliene tilsettes til vannet. Det fungerer ved å styre mengden av strøm som sendes til saltcellen, noe som er en samling av plater med motsatte ladninger. Når vannet går inn i saltcellen, vil en kjemisk reaksjon finner sted som frigjør klor i vannet. Endre innstillingene for kontrollboksen for å øke eller redusere mengden som slippes ut i vannet. Den typiske rekkevidde på kontrollboksen er 0 til 100 prosent, avhengig av hvor ofte du har tenkt å bruke saltvannsbasseng. For eksempel, hvis du setter den til 25, makt vil bare bli brukt 25 prosent av tiden, noe som vil gi en svært liten mengde klor.

•  Sett saltcellen i en syreløsning. Hvis du har en høy pH-nivået i ditt saltvann celle, må du plassere den i en sur løsning for å fjerne noen skala. Bruke en del saltsyre til fem deler vann og suge saltcellen i 5 minutter. Skyll saltet celle, og det skal nå være klar til bruk. Holde salt celle produsentens anbefalinger før du bruker en syreløsning.