Hovudside

Hvordan slå av Vanning

by Walther

Hvordan slå av Vanning

Vanning er brukt i mange meter for å skaffe vann til gress, planter og blomster når regn er knappe. Mange av disse vanningsanlegg er på tidtakere, mens andre er manuelt operert. Men uansett hvordan systemet fungerer, hver gang på en stund må du kanskje slå den av raskt. For å gjøre det, trenger du tilgang til avstengningsventilen og kontroller.

Bruksanvisning


•  Finn utvendig tappekran på siden av huset hvis du har enkel hageslange vanning eller en soaker slange for hagen. Se etter dekkplate på bakken hvis du har en profesjonell vanningssystem. Dekselet skjuler nødstopp for systemet.

•  Drei huset utenfor kranen til høyre, med klokken, for å stenge ventilen og stoppe vannstrømmen. Drei spaken til høyre på akutten stengeventil av et profesjonelt system.

•  Gå til kontrollpanelet hvis du har en profesjonell vanningssystem. Panelet blir vanligvis plassert på en yttervegg, eller bare i en garasje.

•  Se etter knappen på kontrollpanelet merket "off", "regn" eller annen variant av de to. Trykk på knappen for å slå av systemet, slik at det ikke holder i gang mens det ikke er vann strømme gjennom rørene.