Hovudside

Hvordan Kontrast To forskjellige tregulv

by Walther

Tregulv gi en estetisk tiltalende og slitesterk overflate for ditt hjem eller bedrift. Mens tregulv er vanligvis en enkelt farge hele, trenger de ikke å være. Få mer kreative i gulvet planlegging ved hjelp av ulike nyanser av gulv og kontrastere dem med hverandre. De to-tone etasje gir deg et annet utseende for ditt hjem eller kontor enn en enkelt tone gjør, og kontrasterende veden bare krever noen pre-planlegging.

Bruksanvisning


En sammenligning forskjellige tre farger med hverandre på et gulv butikken før de bestemmer seg for hvilke typer å bruke. De to tresorter bør vanligvis bare være en skygge eller to fri fra hverandre med mindre du bestemmer deg for å kontrastere et svært mørkt tre med en meget lys tre. Miks og match prøver før du har en paring du liker. Ta et bilde av rommet også sammenligne din vegg og møbler farge med tresorter. Mens tre kan være farget, er valnøtt vanligvis en mørkere farge, mens eik varierer mellom medium-farget og mørkere varianter. Cherry er litt rødlig i fargen mens hvit hickory er et lettere alternativ.

•  Tegn planløsning på papir med en blyant før legging tregulvet ned. Tegne de forskjellige fargene i treverket på planen for å bekrefte at du liker konfigurasjonen før du fortsetter. Dette hjelper deg med å planlegge gulvet farge rundt møblene også. Ett alternativ er å bruke en enkelt farge som en ramme rundt i rommet, og bland de tresorter mot midten. Også vurdere å blande tre planker eller fliser i en lys, mørk, lys, mørk konfigurasjon mye som et sjakkbrett. På samme måte, gjøre større firkanter av en tre farge, og deretter bruke den andre fargen som en trim mellom rutene.

•  Legg ned gulvet i samme mønster som du tegnet på papiret. Når gulvet er installert, manipulere fargen på treet hvis du ikke er fornøyd med det, ved hjelp av flekker å endre sitt utseende.