Hovudside

Slik fjerner Goo Gone Fra Møbeltapetsering

by Walther

Goo Gone er et fantastisk produkt som kan fjerne nesten alle slags gunk, inkludert tyggegummi, tape eller maling, fra nesten alle slags underlag. Likevel, så nyttig som Goo Gone kan være, kommer det med det eget sett med flekkproblemer. Goo Gone kan noen ganger la en fet rester bak når de brukes på møbeltrekk eller andre stoffer. Imidlertid kan disse flekker kan fjernes lett når de behandles raskt. Fordi flekker igjen av Goo Gone tendens til å ha en fet rester, bør du nærmer fjerne Goo Gone flekker på møbeltrekk akkurat som du ville en olje flekk på klær.

Bruksanvisning


Fjerne fet flekker


•  Blot overflødig væske fra flekken med en ren papirhåndkle eller klut. Dette vil bidra til å holde oljen fra å gå noe dypere inn i stoffet.

•  Hell en liten mengde vaskemiddel på flekken, og deretter legge til en liten mengde varmt vann til vaskemiddel. Begynne å jobbe vaskemiddel i flekken med en myk børste. Hvis en pensel er ikke tilgjengelig, jobbe vaskemiddel i flekken med en ren klut. Ikke gni stoffet sammen for å fjerne flekken, kan friksjonen gni farget stoff sammen føre til at flekken å presse dypere inn i stoffet. Du kan også legge til en forbehandling produkt hvis tilgjengelig.

•  Få en bolle og fyll den omtrent halvveis med varmt vann. Dypp en ren klut i vannet og bearbeid flekken. Dette vil bidra til å bryte opp overflødig vaskemiddel samt løfte flekken. Når flekken har kommet opp, ta en tørr klut og bearbeid den våte området for å suge opp overflødig vann. Tillat området for å tørke.

Tips og advarsler


  • Å hindre flekker fra Goo Gone, prøve å legge noe mellom din arbeidsplass og hva du prøver å fjerne. Et stykke av plast eller folie fungerer godt. Når du arbeider med Goo Gone, alltid holde et rent håndkle eller papir håndkle hendig å få overflødig opp raskt og bidra til å hindre flekker.
  • Sjekk alltid stoff for fargeekthet før du bruker noen rengjøringsmidler på det. Bruk en liten dråpe vaskemiddel på en undetectable stykke stoff og se etter endringer i farge. Hvis du ser noen endringer i fargen, er det ikke fargeekte og at produktet ikke bør brukes på stoff. Hvis du er usikker på hvilke produkter du skal bruke, produsentens etikett eller etiketten på vaskemiddel.