Hovudside

Grunnleggende Oppvarming Repair

by Walther

Alle ender opp med en delt sikring eller feil eren gang på en stund. Ringe reparatør kan ta dager, kan være et reelt problem og definitivt er ikke billig. Grunnleggende kunnskap om oppvarming reparasjoner kan spare deg for tid og penger. Lære å reparere varmeovner på egen hånd er ikke så vanskelig, men det er viktig at du går om det på en konsekvent og metodisk måte å holde fra skade ovnen eller skade deg selv.

Safety Issues


Før du begynner noen oppvarming reparasjoner, koble ovnen fra strømuttaket og sørg for at hendene er helt tørre, slik at du ikke får sjokkert. Hvis du kommer til å berøre en live wire, husk å alltid bære elektriske hansker og gummibelter. Det er aldri en god idé å stoppe i midten av å reparere en defekt varmeapparat. Så før du begynner, forberede eventuelle verktøy og tilbehør, for eksempel skrutrekkere, reserve plugger og reservesikringer.

Forskjellige enheter


Noen elektriske oppvarming enheter er enkle å håndtere på egen hånd; andre er farlig og krever spesialisert trening. For din egen sikkerhet må du ikke forsøke oppvarming reparasjoner på elementer som mikrobølger eller gass ovner. Men mange funksjonsfeil varmeovner er lett å reparere, inkludert elektriske ovner, varmekolber og varmeovner.

Finne Problemer


Finne problemet. Søk rundt hele varmeapparatet å finne ut hva som er galt. I en feil varmeapparat, for eksempel søke etter frakoblede ledninger, sikringer, skadet oppvarming filament og skader på ledningen som kobler ovnen til den elektriske dashbordet.

Fikse Problemer


Ting du må kanskje gjøre fikse varmeapparat inkluderer å finne en blåst sikring og erstatte den med en ny en eller erstatte en slitt forlengelse ledning med en ny. Åpne opp ovnen og koble gamle ledninger med plugger og bolter, eller ta fra hverandre termostaten og tilkoble eventuelle løse ledninger. Kjøp en ny oppvarming filament for å erstatte en slitt en.