Hovudside

Hvordan bli kvitt Pilly Sheets

by Walther

Hvordan bli kvitt Pilly Sheets

Hvis du noen gang har lagt merke til små små baller av stoff over dine ark, har du opplevd pilling av ark, eller pilly ark. Disse små ballene er et resultat av stoffet gni sammen, først og fremst forårsaket av feilaktig hvitvasking teknikker. Pilling resulterer også fra lavgradig bomull brukes i arkene. Fjerne disse små baller er ikke en lett oppgave, og ofte er det praktisk talt umulig å helt fjerne dem alle. Det er best å forebygge pilling skjer i første omgang ved å forsiktig vaske alle typer laken.

Bruksanvisning


•  Vask arkene i eddik. Unngå vaskemidler når vaske sengetøy, og bruk en mild og kortere vaskesyklusen. Ofte, når pilling skjer, vaske dem i eddik kan bidra til å fjerne pillene. Det er mange måter å prøve å fjerne pillene fra ark og denne metoden er mer av et forebyggende vedlikehold metode, kan det imidlertid virke ved å fjerne noen av de pillene.

•  Cut piller med saks. Hvis du står fast med pilly ark, lå arkene ut og trekke dem stramt. Må du kutte pillene av med saks. Vær forsiktig når du gjør dette for å unngå å kutte den faktiske ark. Dette er en langtekkelig prosess, men det fungerer.

•  Kjøp en batteridrevet barbermaskin som vil fjerne pillene. De fleste stoff butikker nå selger disse billig barbermaskiner. De er ideelle for å fjerne disse små, uønskede baller av stoff og denne metoden fungerer vanligvis mye raskere enn å bruke saks.

•  Bruk klebrige siden av borrelås. Ta et stykke borrelås og begynne stikker den av og på av pilly ark. Hvis du ikke har borrelås, prøv å bruke duct tape eller en annen form for tape. Enhver type tape kan hjelpe.

•  Vask ark igjen. Etter fjerning av pilling, vask igjen arkene ved hjelp av metoden illustrert ovenfor. Alltid unngå å bruke såper og tøymykner når du vasker sengetøy.