Hovudside

Hvor mye koster en glassfiber svømmebasseng Cost?

by Walther

Hvor mye koster en glassfiber svømmebasseng Cost?

Det er i utgangspunktet tre forskjellige typer i bakken bassenger: betong, vinyl liner og glassfiber. De to første typene er bygget på stedet, mens en glassfiber basseng Skallet blir allerede produsert, deretter monteres på stedet. Den største fordelen med en glassfiber basseng er at på lang sikt vil det kreve langt mindre reparasjon vedlikehold enn betong eller vinyl. Betong vil til slutt må omlakkeres eller lukkes forsvarlig og en vinyl liner vil til slutt må byttes ut. På den annen side, hvis riktig tatt vare på, en glassfiber basseng interiør finish vil vare mye lenger. Det viktigste hensynet å installere en glassfiber basseng er den upfront pris.

Basic Glassfiber Pool Package


Mens hver glassfiber basseng produsenten vil ha sin egen spesifikke priser, følgende er en generell prisklasse for en grunnleggende glassfiber basseng pakke og alt det innebærer. Grunnpakken består av selve bassenget, et filtreringssystem og all nødvendig rørleggerarbeid materiale som er nødvendig. Eieren vil være ansvarlig for alle arbeidskostnader og ytterligere materiale i forbindelse med installasjonsprosessen som graving, tilbakefylling, vann, betong, elektrisk arbeid, fekting og avrette overflaten av verftet. Med mindre du er kvalifisert og har erfaring til å skikkelig grave og installere en i bakken basseng, eller skal jobbe med teknikere som er, er det ikke anbefalt at du prøver dette som en gjør-det-selv prosjekt. Den totale kostnaden for en selv installere ville være $ 12.000 til $ 30 000 avhengig av den faktiske størrelsen på bassenget.

Basic Glassfiber Pool Pakke med installasjon


Hvis du bestemmer deg for å ha en kvalifisert glassfiber basseng byggefirma profesjonelt installere bassenget, deretter den totale kostnaden vil være $ 20,000 til $ 45,000. Dette vil vanligvis omfatte bassenget skallet, filtreringssystem, site graving, innstilling av bassenget, tilbakefylling, fylle bassenget, filter installasjon og basseng tillatelse. Denne prisen inkluderer ikke noen konkret terrassebord rundt omkretsen av bassenget. Eieren er fortsatt ansvarlig for det elektriske hook up, alle betongarbeider, regrading gården, rengjøring av bassenget og eventuelle nødvendige fekting.

En Glassfiber Pool med Concrete Terrassebord


Denne pakken er den samme som den grunnleggende fiberglass bassenget pakke med installasjonen, men prisen inkluderer en 3-fots omkretsen av betongterrassebord rundt hele bassenget, regrading av tunet til en glatt, stein og grus fri flate, og den innledende rengjøring av bassengområdet og vann. Eieren vil fortsatt være ansvarlig for alt nødvendig elektrisk arbeid samt å legge fekting som oppfyller de lokale byggeforskriftene krav. Prisklasse for denne glassfiber basseng pakken er fra $ 30,000 til $ 60.000.

The Complete Glassfiber Pool Package


Den komplette glassfiber basseng pakken vil gi alt involvert i installasjonsprosessen, inkludert elektrisk service og fekting. Ikke alle basseng selskaper vil tilby denne tjenesten, så hvis du er ute etter en komplett nøkkelferdig prosjekt sørg for å spørre hva som faktisk er inkludert i totalprisen. Den komplette glassfiber basseng pakken vil koste fra $ 35.000 til $ 75 000 med den gjennomsnittlige prisen faller mellom $ 45,000 og $ 65,000.

Variasjoner i Pris


I hvert av disse scenarier, er det fortsatt et ganske bredt gap mellom den lave og høye enden av pris spektrum. Mens den totale størrelsen på bassenget vil ha størst effekt på pris, andre faktorene omfatter slike funksjoner som belysning, ekstra skimmer og vann returledninger, vannlinje flis, farget eller mønstret betongterrassebord, filtreringssystem bare for å nevne noen. Det anbefales at du finner ut hvilke alternativer du ser under designfasen av prosjektet for å generere en nøyaktig endelige kostnadene.