Hovudside

Slik Care for en Weeping snø Fountain Cherry Tree

by Walther

Slik Care for en Weeping snø Fountain Cherry Tree

En snø gråt fontene kirsebærtre gjør en flott tillegg til enhver hage. Kirsebær treet vokser lange kranser av hvite blomster som når bakken og siste for det meste av våren. Treet vokser på en langsom hastighet og holder seg relativt små, så det er en akseptabel treet selv for mindre hager. Som de fleste frukttrær, skjønt, må du gå til ekstra lengder å holde gråtende snø fontene kirsebærtre sunt for det å være en langvarig og vakker tillegg til hagen din.

Bruksanvisning


•  Gi din snø gråt fontene kirsebærtre med en generøs mengde vann under den varme årstiden. Du kan teste jord for å se om treet må vannes. Bare å trykke fingrene i jorden rundt treet; hvis det øverste laget av jorda er tørr å ta på, vann treet. Du bør ikke vanne treet før det første laget av jorda er tørr, eller du kan være å gi treet for mye vann, noe som kan føre til rot råtne og til slutt drepe din kirsebærtre.

•  Gjødsle treet i den tidlige våren som nye bladene begynner å vises. Dette gir treet den ekstra energien den trenger for å produsere vakre hvite blomster hele våren. Hage Guides anbefaler gjødsel for blomstrende trær eller en 10-10-10 formulering. Å redusere hagearbeid tid, kan noen gjødsel blandes med din treeâ € ™ s normal vann rasjon.

•  Sjekk jorda rundt kirsebærtre for eventuelle ugress. Ugress stjeler næringsstoffer og vann du gir til din kirsebærtre. Hvis du dreper ugresset, hjelpe deg å eliminere konkurransen. Sjekk din treeâ € ™ s jord en gang i uken for å finne noen nye ugress spirer og trekke dem ut umiddelbart. Jo tidligere du fange ugresset, jo lettere er det å rykke dem opp.

•  Undersøk din snø gråt fontene kirsebærtre på sensommeren etter at oppblomstringer har forsvunnet. Fjern grener som ser ut til å falle sammen eller ser usunn. Du bør også klippe noen spirer som vokser nær bunnen av bagasjerommet så snart de begynner å utvikle. Bruk godt skjerpet hagesaks slik at du kutte spirer i stedet rive dem. Beskjæring vil la treet kanalisere sin energi til å gjenværende, sunne grener.

Tips og advarsler


  • Dekk til tuppen av greinene du beskjærer med vaselin. Dette beskytter dem som de leges og bidrar til å hindre infeksjoner oppstår.
  • Bruk hansker når du trekker ugress rundt deg treet. Noen ugress har skarpe mothaker, og hanskene vil hjelpe skjerme hendene.