Hovudside

Hvordan å gjøre Floral Bouquet

by Walther

Hvordan å gjøre Floral Bouquet

Buketter er blomsterdekorasjoner som er designet for å bli gjennomført. Noen buketter er anordnet på en plastbase som inneholder et håndtak, mens andre bruker lengden av blomsterstengler som håndtaket. Hånd knyttet buketter kan bestå av en enkelt rekke og fargen på blomsten for en mer formell utseende. Blandede buketter inkludere flere blomstertyper og farger samlet seg sammen. Buketter brukes i bryllup, og de kan være laget og gitt som gaver.

Bruksanvisning


•  Fyll en stor bøtte 01.02 til 02.03 full av vann. Legg en blomst konserveringsmiddel til vannet i beløpet som er angitt på pakken instruksjonene. Omrør løsningen med en skje før konserveringsmiddel er oppløst.

•  Klargjør 16 til 20 langstilkede blomster for å suge i konserveringsmiddel løsning. Fjern alle blader og torner fra hver stamme, ved hjelp av en stilk stripper. Skjær av den nederste centimeter av hver stilk i en 45-graders vinkel, ved hjelp av et par av stilk Clippers. Plasser blomsten er stammen umiddelbart inn i bøtte med konserveringsmiddel løsning etter klipping.

•  Skjær av den nederste centimeter av stammen av fire stammer av grøntområder. Plasser ferske kutt stilkene i bøtta sammen med blomstene. La blomstene og grønne stilkene å suge for én til to timer.

•  Fjern fire stammer av grøntområder fra bøtte, og plassere dem i den ene hånden. Stille opp stilkene slik at de er ved siden av hverandre i hånden, med de øvre blad porsjoner overlappende.

•  Velg fire blomst stammer fra bøtte, og legger dem i hånden. Legg dem over grøntområder, så blomsten stilkene er side om side med hverandre, men de blomstrer er gruppert med tre bak og en foran. Juster blomstene så sine topper er selv med toppen av stilkene av grøntområder. Vri stilkene med klokken i hånden, en kvart omdreining, mens klemme stilkene sammen. Blomstene skal nå vender mot venstre.

•  Fjern fire mer blomst stammer fra bøtte. Ordne dem i hånden over grøntområder til høyre for de tidligere blomster. Posisjon stilkene side ved side, med to blooms foran og to mot baksiden. Juster blomstene så sine høyder er selv med andre blomster og grønne. Vri bukett med klokken i hånden, en kvart omdreining, mens klemme på stilkene.

•  Legg fire flere blomster til buketten på samme måte som før. Plasser tre blomstrer i ryggen med en foran. Vri buketten en kvart omdreining. Legg de siste fire blomster med to mot baksiden og to mot fronten. Se over buketten din, og gjør noen endelige justeringer i ordningen.

•  Pakk en 12-tommers stykke floral ledning rundt topper av stilkene, rett under blomstene. Trekk på ledningen mens innpakning å sikre at det er tett rundt stilkene og vil holde dem på plass. Ikke vikle kabelen så stramt at det skjærer inn stilkene. Tvinn de løse endene av ledningen sammen to til tre ganger. Trim overflødig lengden på kabelen, og bøy endene i mellom stilkene.

•  Ta tak stilkene sammen i den ene hånden på den halvveis. Klem stilkene sammen for å bringe sine endene sammen. Skjær av endene av alle stilkene å gjøre dem enda i lengde med stilk Clippers. Hvis du vil at håndtaket på buketten til å være kortere, avskåret mer av stilkene.

•  Klipp en 6 til 8 fots lengde på 2-tommers bånd. Finn midtpunktet av båndet ved å brette den i to. Plasser senterpunktet bak stilkene hvor ledningen er plassert. Pakk sidene av båndet rundt til forsiden av stammen. Vri sidene sammen, og pakk dem rundt baksiden. Vri bånd i ryggen, og bringe dem enda en gang til fronten. Gjenta denne prosessen, jobbe deg ned lengden på stilkene. Binde delene sammen i en knute på forsiden av stilkene. La halene hengende løs, eller tie dem i en bue.

Tips og advarsler


  • Hold bukett ut av direkte sollys eller nær varmekilder for å holde den frisk.