Hovudside

Stain & Smell Removal

by Walther

Stain & Smell Removal

Fjerne flekker og lukter kan noen ganger virke som en skremmende og stressende oppgave, spesielt hvis den farget element er en elsket klesplagg eller møbler. Noen flekker er vanskeligere å takle enn andre og noen lukt nøle lenger enn andre. Pet eiere spesielt er kjent med husholdnings flekker som, bortsett fra å ødelegge utseendet på rommene, lukter dårlig også. Følge noen generelle regler når håndtere flekker og lukter.

Tid er essensen


Enhver type flekk er enklere å administrere før den har hatt en sjanse til å sette inn, så begynner å rengjøre flekken umiddelbart etter oppdagelsen. Rask reaksjon vil også holde stygg lukt fra utviklingsland i noen tilfeller. Hvis flekken er på vaskes ikke maskin materiale og du kan få det til renseri, gjøre det så snart som mulig. Aldri la en flekk satt i mer enn 48 timer, fordi det vil være umulig å komme seg ut på annen måte.

Tenk før du handler


Flekker blir rengjort på ulike måter og det kan fungere på noen av dem kan forårsake andre typer flekker å stille. Dette er grunnen til at du trenger å alltid finne ut hva det beste middel for din flekken er før du begynner å rengjøre den. Hvis du putter feil ting på flekken, kan du ende opp med å ødelegge stoffet.

Mind Kjemi


Noen rust og lukt-fjerning kjemikalier kan føre til skader på overflater og tekstiler. Lese etikettene nøye før du bruker noe. Det skal ikke være noen blekemiddel i vaskemidler du planlegger å bruke på fargede tekstiler. Bland aldri kjemikalier sammen fordi de kan skape giftige forbindelser. Hvis du har en mulighet til å teste den kjemiske på en liten del av stoffet eller overflate som er skjult synet, bør du gjøre det.

Vær Tålmodig


I noen tilfeller flekker og lukter vil kreve at du legger mye arbeid i før du vil lykkes å bli kvitt dem. Rengjøre flekken så lenge som du trenger for å helt få det ut. Før du tørke av stedet du prøver å få rent, grundig sjekk for eventuelle gjenværende tegn til flekker. Hvis du tørke av et stoff som fortsatt har en flekk på den, vil du sette flekken.