Hovudside

Virkningene av Borax og krystallsoda på en septiktank

by Walther

Virkningene av Borax og krystallsoda på en septiktank

Boraks og vasking brus kan trygt introdusert til septiktank. Ved hjelp av dem har ingen negativ effekt og kan hjelpe fjerne lukt og vedlikeholde systemet. Boraks og vasking soda brukes ofte til andre husholdningsoppgaver.

Vasking Soda


Vasking brus er også kjent som natriumkarbonat og er vanligvis brukt til vaskeri formål og som et kalkfilter. Vasking brus kombinert med varmt vann kan brukes til å rense avløp og toaletter ved å bryte ned fett og materiale i avløp å spyle dem gjennom.

Boraks


Boraks er også kjent som natriumborat eller tetraborat. Borax er et naturlig opprettet stoff, men det kan være kunstig skapt ved hjelp av andre stoffer. Boraks brukes i mange husholdningskjemikalier og kan også kjøpes som uendret pulver. Vanligvis er boraks trygt å bruke i din septiktank, og regelmessig bruk av boraks kan fjerne lukt og rene toaletter, vasker og avløp.

Andre bruksområder


Boraks kan brukes som et middel mot skadedyr i hele huset i sin pulverisert form eller ved å konvertere den til et lim eller spray. Borax også kan legges til din vaskesyklusen for å forbedre rengjøring. Vasking brus kan bidra til å fjerne flekker og hardt vann ringer fra toaletter og rundt dreneringsområder.