Hovudside

Hvordan lage Borax Klesvask Booster

by Walther

Boraks er en meget allsidig stoff. Lag en Borax vaskeri booster for hver last av klesvask og det vil gjøre mer enn bare å rense klærne dine: legg en Borax blandingen til vaskesyklusen, og det vil øke levetiden på klærne, ren og beskytte stoffibrer, bruke mindre vaskemiddel og boraks vil selvsagt fjerne mange av de skadelige kjemikalier som kan feste seg til klær etter vask.

Bruksanvisning


•  Place 4 kopper Borax i en beholder som har et lokk, og er stor nok til å inneholde en ytterligere kopp vaskemiddel.

•  Tilsett 1 kopp pulverisert vaskemiddel. Lukk lokket og gi beholderen en shake før Borax og vaskemiddel har blandet grundig.

•  Gjør en last av Klesvask som normalt. Tilsett riktig mengde vaskemiddel i badekaret mens vannet fortsatt å fylle vaskemaskinen. La vaskemaskinen fyller fullstendig med vann og begynner å agitere før tilsetning av Borax tøyet booster til lasten.

•  Legg 1/2 kopp hjemmelaget Borax vaskeri booster til vaskemaskinen når det begynner å agitere klærne. Pass på at ingen av blandingen får på klær som er over vannlinjen; om nødvendig, bruke hånden til å dra stoffet og vaskeri booster under vannlinjen. Lukk lokket på vaskemaskinen og la den belastningen løp gjennom hele vaskesyklusen.

Tips og advarsler


  • Borax kan være giftig ved svelging av mennesker eller dyr. Alltid holde Boraks produkter unna barn og kjæledyr å hindre inntak og potensiell forgiftning.