Hovudside

De beste måtene å rense Tan Suede

by Walther

De beste måtene å rense Tan Suede

Mens skinnende lær produkter er produsert fra skinnsiden av skjul, er semsket skinn laget av kjøtt side. Produsenter tan og lur denne siden for å heve fibrene i sin tur skaper en effekt som fløyel. Tan semsket blir ofte betraktet som en smidig stoff verdsatt for sin rike og elegant utseende. Omsorg for semsket skinn, men kan kreve flere forskjellige verktøy i tillegg til å velge metoder for å gjenopprette sin glatt utseende.

Damp


Damp kan brukes til å fjerne skitt og behandle flekker på tan semsket skinn. En varm te vannkoker eller damp renere, som inneholder isolert verktøy som er rettet mot levering av varm damp, er nødvendig for dette programmet. Vanlig vann fra springen fungerer godt i de fleste tilfeller, men destillert vann kan være nødvendig i områder med hardt vann.

Tan semsket elementer bør holdes ca 6 inches fra dampstrålen under rengjøring. Damp må brukes bare lenge nok til at materialet blir varmt, og semsket skal absorbere en minimal mengde av fuktighet for å hindre vann flekker. Når du er ferdig, kan du bruke en semsket pensel for å gjenopprette elementets plysj utseende.

Maisenna


Et vanlig problem med semsket skinn er dens absorpsjon av kroppsolje, spesielt rundt kragen område av klær. Tilsvarende semskede støvler og jakker er også utsatt for fettflekker. En tilnærming til rengjøring slike flekker krever maismel. Etter tan semsket element har blitt lagt flatt på en hard overflate, med flekken vendt opp, bruke 1 til 2 ts. maisstivelse direkte på flekken. Dekk maisenna med plastfolie eller aluminiumsfolie for å forsegle den i, og deretter plassere en tung gjenstand, for eksempel en bok eller panne, på toppen av det. Vekten av disse elementene holder maisenna presset tett til semsket skinn, og dermed trekke ut fett og olje flekker. Cornstarch kan forbli på semsket skinn i flere timer, og denne prosessen kan gjentas så mange ganger som nødvendig. Etter at flekken er løftet, riste løs maismel fra plagget og pensle den med et mykt håndkle.

Gammelt brød


Hvis flekker har begynt å tørke på et element av tan semsket skinn, kan bedervet brød vise seg nyttig i rengjøring. For denne fremgangsmåten, må brødet skorpen fjernes, og brødet i seg selv igjen i luften til å bli ganske vanskelig. Du kan deretter bruke kanten av bedervet brød å gni forsiktig bort flekker og smuss.

Våte flekker kan fjernes med bedervet brød også. Det første trinnet, er imidlertid å absorbere så mye fuktighet som mulig fra plagget. Du kan gjøre dette ved blotting elementet med en myk klut, bruk en liten mengde press til fuktigheten er fjernet. Etter at området er helt tørt, gni tørt brød over den. Bruk en semsket pensel for å gjenopprette lur.

Hvit eddik


Tan semsket er utsatt for saltflekker i vintermånedene, spesielt på sko og støvler. Hvit eddik kan bidra til å fjerne alle spor av disse flekkene og beholde skoene på jakt sitt beste. Like deler hvit eddik og vann er først nødvendig å gjøre rengjøringsmiddel. Dypp en nylon-børste inn i løsningen og gni den over hele plagget. Plagget må tørke helt før bruk eller slitasje.