Hvordan få svart blekk Ut av hvitt stoff


Hvordan få svart blekk Ut av hvitt stoff

Svart blekk er en svært ubehagelig flekken for å finne på din splitter nye hvite blusen, for eksempel. Du kan anta at stoffet er ødelagt og kan like godt bli kastet i søpla. Men det er fortsatt håp om å redde stoffet. Hvis du kan få til blekket flekken fort nok og bruke de riktige rengjøringsmetoder, kan du finne at den kan fjernes. Nøkkelen er å jobbe raskt og bruke de riktige rengjøringsmidler.

Bruksanvisning


•  Bruk en tørr-rensing løsemiddel til en fille og tørk den svart blekk på hvitt stoff. Dette vil bidra til å stoppe den fra å spre seg.

•  Skyll stoffet under kaldt vann i flere minutter for å fjerne så mye av det blekk som mulig.

•  Legg litt rensevæske til en ren fille og blot blekket flekken flere ganger. Legg til mer rubbing alkohol til en ren side av fille og fortsette blotting. Hold dette opp til det ikke mer blekk blir overført fra den hvite stoffet til fille.

•  Vent til stoffet tørke og sjekke det ut. Hvis du fremdeles ser svart blekk, bruk fingrene til å bruke flytende vaskemiddel direkte på flekken. Gni det inn i stoffet fiber og la det sitte over natten.

•  Skyll stoffet igjen under kaldt vann i flere minutter. Dette bør fjerne resten av blekket.

Tips og advarsler


  • Før hvitvasking det hvite stoffet, bruke forvask flekkfjerner bare i tilfelle det er noen spor av svart blekk venstre.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler