Hovudside

Hvordan Grow Tulip pærer innendørs

by Walther

Hvordan Grow Tulip pærer innendørs

Tulipaner tilbyr en fargerik tillegg til ditt hjem. Fordelen til å vokse dem inne, er at du ikke trenger å vente til våren for farge. De fleste mennesker vokse tulipaner innendørs for å "tvinge" dem, som betyr å lage dem blomstre på et annet tidspunkt enn de normalt ville blomstre. Kunnskap om hvordan å plante tulipaner innendørs kan hjelpe deg å lyse opp vinteren og legge til en unik dekorasjon til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Få en leire, eller plast potte med dreneringshull i bunnen. Plassere grus i bunnen av potten for ekstra drenering. Fyll kjelen meste av veien med en blanding av like deler torv, sand og god hage leirjord.

•  Plasser tulipaner på toppen av jorda med den spisse enden vendt oppover og den flate siden vender mot utsiden av potten. Dette vil sikre at de lange bladene vil vippen over sidene av pottene. Juster jord nivå slik at toppen av pære er selv med kanten av potten. Plassere fem pærer i en 5-tommers potten og seks pærer i en 6-tommers potten.

•  Plasser mer av potting medium rundt pærene å sikre dem på plass. Tillate toppen av tulipanløk å stikke ut av jorda. Vanne pærer dypt.

•  Ha potte tulipaner i et kjølig område med temperaturer mellom 35 og 48 grader Fahrenheit for 12 til 13 uker. Tulipaner trenger denne kuldebehandling for å blomstre. Et kjøleskap eller uoppvarmet kjeller bør gjøre triks. Kontroller at tulipanløkene har fullstendig mørke og vanne dem ofte slik at de holder seg fuktig.

•  Ta tulipanene etter den kalde behandling. De bør ha gule skyter på dette punkt. Flytt dem til et kjølig område mellom 50 og 60 grader Fahrenheit med lav til middels lys for fire til fem dager. I denne tiden skuddene skal bli grønn. Opprettholde fuktigheten i potten.

•  Flytt potten til et opplyst sted med temperaturer mellom 60 og 70 grader Fahrenheit. Snu potten med jevne mellomrom slik tulipaner vokse oppreist. Holder pottejord, fuktig. Tulipanene skal blomstre i tre til fire uker.