Hovudside

Hvordan bli kvitt mothball Smell

by Walther

Hvordan bli kvitt mothball Smell. Møllkuler effektivt hindre møll fra å tygge på plagg ved å slippe en gass i luften som driver møll unna. Dessverre er dette sterk lukt ubehagelig og svært vanskelig å bli kvitt når den er i klærne eller huset ditt. Hvis du er mer bekymret nå om en mothball angrep over en møll infestation, her er hvordan å rense luften.

Bruksanvisning


•  Vit hva du er opp mot. Møllkuler er laget av naftalen eller paradichlorobenzene, som begge er ikke spesielt god for mennesker; begge disse kjemikaliene sublimere fra en fast til gassform, noe som betyr at røyk bygget opp fra bare noen få møllkuler i et trangt rom kan trenge noen porøst objekt, fra skinn til lin til tre.

•  Unngå å prøve å rense det berørte området med vann. Selv counterintuitive, vann og gjentatt vasking gjør ingenting for å fjerne mothball lukt, og faktisk ser ut til å bare gjøre det vanskeligere å bli kvitt. På grunn av innholdet av disse kjemikaliene, en tørr varmekilde og god ventilasjon synes å fungere best.

•  Planlegger tilbringer omtrent en måned kvitte deg med mothball lukt. Dette handler om hvor mye tid det tar i en svært varm, godt ventilert område for røyk å fullt spre fra møllpose møbel, møbeltrekk, eller tekstil. Hvis et rom eller et helt hus er full av mothball lukt, holde airing det ut og skru opp varmen for en måned eller så, og deretter gi huset en grundig rengjøring med natron og eddik.

•  Prøv kull et par stykker av trekull i en metallpanne som kan være nok til å absorbere noe av mothball lukt, selv om dette og mange lignende metoder ikke synes å være helt effektiv. Lignende behandlinger med natron, eddik, urter, oljer og til og med vaskemidler og deodorizers synes å hjelpe i begynnelsen, men de til slutt dekke lukten i stedet for å fjerne den. Men dette kan gjøre den lange prosessen med å fjerne lukten mer utholdelig.

•  Bruk en veldig varmt strykejern på møllpose klær som er trygt å jern og deretter henge plagget ut i solen for litt å puste. Hvis varen ikke kan håndtere et strykejern, legge den ut i solen så mye som mulig i løpet av en måned for å la dampen forsvinne.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk møllkuler. Det er ikke verdt det. Det er nok av andre alternativer der ute som ikke stinker opp huset. Cedar, lavendel, malurt, rosmarin og mynte alle synes å bidra til å frastøte møll, og holde lagret klær i forseglede plastbokser fungerer enda bedre.