Hovudside

De forskjellige typer Magnolia Blomster

by Walther

De forskjellige typer Magnolia Blomster

Native til Asia og Amerika, ble de vakre blomstene av magnolia dyrket i 7. århundre Kina som "Jade Orchids" og registrert av aztekerne som "Eloxochitl." I dag, University of Florida forlengelse rapporter, er magnolia blant de ti mest populære blomstrende trær i Amerika. Magnolia blomster er vanligvis store hvite blomster med en tung duft som pryder et høyt tre. Det er 80 arter av magnolia trær, men med hvit, grønn og rosa blomster og mange hybrider som tillater gartnere å velge størrelsen på treet, form og farge på blomsten og nivået på duft.

Stjerne Magnolia (Magnolia Stellata)


Stjernen magnolia er en liten løvfellende tre eller busk med hvite blomster. Fire-tommers blomstrer med en mild duft vises på våren før de nye bladene har dukket opp. Stjernen Magnolia bladene er mindre enn de fleste magnolia blader, men danner en tett, grønn baldakin som gir en nydelig bakteppe for blomstene. Det er mange gode hybrid varianter av stjernen magnolia. Den populære "Centennial" hybrid har petals skjær lett med rosa. Treet kan nå en høyde på 25 meter. Hybriden 'Rosea' har rosa blomster på en 15-fots treet. The 'Waterlily' hybride former rosa knopper som åpner i hvite blomster. Treet er 15-meter høy.

Southern Magnolia (Magnolia grandiflora)


Den sørlige magnolia produserer store hvite blomster 8 inches tvers. Deres fantastiske, tung duft fyller luften om våren og i sommermånedene når treet blomstrer. De store og læraktige bladene er mørkegrønne på toppen og brun på bunnen; de gir en attraktiv bakgrunn for blomstene som kan åpnes helt opp og er veldig prangende. Den sørlige magnolia er et stort tre som vokser opp til 80 meter høye; Det er imidlertid mindre hybrider tilgjengelig som saktevoksende "Little Gem", som bare når 30 meter høy. The 'Samuel Sommer' hybrid er kjent for sine store blomster, 12 inches tvers. Den "Cairo" hybrid har en utvidet blomst periode. 'Royal Star' blomstrer senere enn de fleste sørlige magnolia.

Cucumbertree Magnolia (Magnolia acuminata)


De cucumbertree magnolia er en 80 meter høye skygge treet med duftende hvite blomster skjult av vegetasjon. Arten som det forekommer i naturen er ikke av stor interesse for landscapers; imidlertid flere flotte hybrider av dette treet generere en stor interesse, som de produserer gule blomster. The 'Butterflies' hybrid produserer en mørk gul blomst ca 5 inches tvers på en 20-fots høye treet. «Miss Honeybee 'er allment tilgjengelig og produserer duftende gule blomster på en 30-fots høye treet. De blomstrer er mer som tulipaner og ikke åpne fullt. 'Yellow Bird' produserer en uvanlig avlang blomst 4-inches bred og 2 inches lang på en 40-fots treet. Blomsten er lys gul.