Hovudside

Hvordan beregne kostnadene ved drift et elektrisk tørketrommel

by Walther

Hvordan beregne kostnadene ved drift et elektrisk tørketrommel

Tørketrommelen er en av de største energibrukerne i ditt hjem. De vanligvis kjører på 240 volt, hvilket vil si rett ut av porten, de forbruker mer energi enn de fleste andre apparater. Elektriske tørketromler er billigere å kjøpe, for det meste, men dyrere å kjøre, så hold det i tankene hvis du er apparatet shopping. Mens det er umulig å få et eksakt beløp på hva tørketrommelen vil koste å betjene, kan du få ganske nær, som de fleste elektriske tørketromler bruker omtrent samme mengde strøm.

Bruksanvisning


•  Beregn antall fulle masse tøy du tørke hver uke.

•  Multipliser antall ukentlige laster med 52 for å få en årlig figur. For eksempel, hvis du vanligvis gjør fire masse klesvask per uke, ville det årlige total være 208.

•  Multipliser de totale årlige belastninger med 0,35 for å få en årlig kostnad figur. Ifølge California Energy Commission i gjennomsnitt koster det mellom 30 cent og 40 cent for å tørke en last av klesvask. For 208 laster årlig, er kostnadene omtrent $ 72,80. Juster total din tilsvarende hvis kraftkostnader i ditt område er høyere eller lavere enn gjennomsnittet.

Tips og advarsler


  • Ifølge Energy Star, kan du bare rense lofilteret før hver belastning spare så mye som $ 34 per år i kraftkostnader.